Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

10 LEGJOBB KÜLTÉRI KARÁCSONYI FÉNY

10 LEGJOBB KÜLTÉRI KARÁCSONYI FÉNY

A hamarosan megjelenő ünnepi szezon segítségével végre újra felrakhatja a karácsonyi fényeket az ablakaira. Mi lenne, ha ebben az évben kicsit változtatnánk a dolgokon, és túllépnénk a hagyományos karácsonyi dekorációkat LED-es karácsonyi lézerfényekkel ?

A megvilágítás elengedhetetlen az teraszokon és a hátsó udvarban szemet gyönyörködtető dekorációk készítéséhez , például a LED jégcsap segítségével a karácsonyi fények javítják a téli csodaország témáját. Függetlenül attól, hogy valami nagyszerűbbet és nagyobbat szeretne, mint az élet vagy az ünnepi dekoráció, amely finomabb és ízlésesebb, a megfelelő világítási formatervezés megtalálása kulcsfontosságú a teljes koncepció felemelésében.

10 legjobb karácsonyi fény

Annak érdekében, hogy látása életre keljen, itt található a tíz legjobb kültéri karácsonyi fényforrás összefoglalása, az egyszerű vízálló húrvilágítóktól a rajzfilm tornácfényekig és akár a legprofesszionálisabb dekorációs vetítőiig.

1. Valami játékosért : Karácsonyi télapó figura

Ne aggódjon, ezen imádni való Mikulás arcok telepítéséhez nincs szükség bonyolult fénycserére. Ezek rugalmas fényvédő burkolatok, amelyeket egyszerűen a lámpa fölé helyezhet a bejárati ajtó mellett vagy a lámpaoszlop mellett vezetékek segítségével, hogy a helyükön maradjanak.

A fényvédő időjárásálló kristályos akrilból készül, durva textúrájú, hogy nagyobb méretet és lágyabb fényt hozzon létre . A legnagyobb alkotóelem a „fehér szakáll”, ahol a fény világít a legjobban.

Ezek az aranyos, karikatúra jellegű Mikulás-arcok örömmel fogadják otthonaikat, és mindenki számára, aki a bejárati ajtónál jön, felvidíthatja a karácsonyi ünnepeket. Ezenkívül gyors és stresszmentes dekorációs lehetőség is, amely nem igényel bonyolult beállításokat - nagyszerű egy last-minute megoldáshoz.


2. Leginkább energia hatékony: Az elemes fényfüzér

Ha Ön valamennyien felel meg a kültéri karácsonyi díszeknek, akkor tudja, hogy a nem hatékony fényszórók növelik az energiaszámlákat az ünnepi időszakban. Idén lélegzetelállító kültéri dekorációs világítást külön üzemi költségek nélkül állíthat be ezeknek a elemmel működő fényfüzérnek köszönhetően.

A telepítés egyszerű, mivel nincs szükség huzalozásra. Minden önálló egységnek saját,  akkumulátora van, amely lehet újratölthető a csatolt töltőn keresztül. Egyszerűen csavarja be őket a földbe, vagy csavarozza a helyére a tornácon vagy a falnak a mellékelt alkatrészek segítségével.

Ez egy nagyszerű választás, ha a közelben nincs lehetőség elektromos hálózatra csatlakozni.

3. Micro ledes fényfüzér, nano lánc
 

Ez az egyszerű LED-es kötélfény sokkal lenyűgözőbb, mint amilyennek látszik, mert tartalmaz egy távirányítót, amely 16 különböző színre, 4 különböző világítási módra és 4 különböző sebességre válthat . Mindezt bonyolult huzalozás nélkül kaphatja meg, mivel használhatja az akkumulátort, vagy csatlakoztathatja a szokásos fali aljzathoz.

Az Light Led vigyázott egy kiváló minőségű termék létrehozására. A jobb megvilágítás érdekében egy szuper vékony átlátszó huzallal rendelkezik, amely szintén kusza és vízálló.

Tekerje át ezeket a tündérfényeket a tornácoszlopok vagy az udvari kerítés körül, hogy hangulatos álomföld hangulatot teremtsen. Ezek az alacsony feszültségű lámpák nagyon sokoldalúak és időjárásállóak, így egész évben bármilyen dekorációhoz felhasználhatók .


 

4. Karácsonyi led fényfüzér, rizsszem füzér

 

Ha szereti a dolgokat hagyományosan tartani, akkor ez a zöld zsinórral ellátott karácsonyi fény pontosan az, amit keres. Ez a rendkívül hosszú kivitel lámpákkal eléri a 50 métert, és további 2 méterrel csatlakoztatható a fali aljzathoz, de akár 4 készletet is csatolhat egy még hosszabb fényszóróhoz.

A LED-ek 8 különböző üzemmódban villognak, és a memória funkció gondoskodik arról, hogy minden egyes bekapcsoláskor megismételje az utoljára beállított módot. Ez a termék vízhatlan, így kültéri felhasználásra kiválóan alkalmas, például fákhoz vagy veranda lámpákhoz.

Biztos lehet a jó minőségben a cég 14 napos pénz-visszatérítési politikájával és 24 hónapos ingyenes cseregaranciájával. Más szavakkal, bízhat benne, hogy ezeket a lámpákat újra felhasználhatja a jövő évi ünnepi dekorációkhoz is.


 

5. Led karácsonyi gyémánt kül-és beltéri /IP44/ füzér  

A gyermekek hálószobáiban gyakran gyémánt alakú lámpatesteket láthat, de ez a vízálló LED-kábel ugyanúgy működik, mint a kültéri dekoratív világítás, különösen, ha szeszélyesebb témára készül. Az egyik készlet 100 LED-es izzót tartalmaz, 10 méter felett elosztva, de a kialakítás akár 10 láncra kiterjeszthető.

Maguk a gyémántok olyan textúrájúak, hogy néz ki, mintha a vízbe csapódott kis vízcseppek lennének. Ez lágyabb ragyogást és szebb mintát hoz létre, így a kültéri világítás klasszikusabban nagyobb méretű.

Érezd jól magad a beállítható 8 különböző világítási móddal, próbálkozz váltakozva minden este, hogy mindig legyen valami új, amit csodálhatsz. Ez egy plug-in modell, ezért ügyeljen arra, hogy a transzformátor mindig száraz maradjon, mivel ez az egyetlen vízálló rész.

 
6. A legjobb Karácsonyi led fényfüzér, jégcsap függöny
A fák körbefuttatásával nem csak az a lehetőség, hogy díszítse a kültéri fákat. A lépcsőzetes lámpák függőlegesen lógnak, így együtt úgy néz ki, mint egy szép fények függönye, amely a legjobban működik széles felső és szabálytalan alakú fáknál.

Ez a termék világosabb, mint sok más márka, mivel SMD 2835 LED chipeket használ. 360 fokos szögük van, így egyik oldalon sem lesz árnyék.

Az egység 70cm lógókat  tartalmaz. A hossza 4 méter  és a vezeték Figyelembe véve ezeket a hosszakat, a legjobb, ha több egységet szerez be egy lenyűgözőbb kültéri világító kijelzőhöz.

Ez egy plug-in modell, ezért győződjön meg arról, hogy rendelkezik hosszabbítókábellel, ha a díszítendő fa távolabb van a kültéri csatlakozóktól. Vegye figyelembe azt is, hogy a LED-ek világosabbá válnak, mint szokottnál, de jól érzi magát azzal a gondolattal, hogy ez a termék alacsony feszültségű és vízálló.

 

7. Színes: Led világító dekorációs sakura fa 180cn 200led

 

Egy másik sokoldalú lehetőség mind beltéri, mind kültéri használatra a cseresznye viráglámpái. Zöld zsinórral rendelkezik, amely könnyen elrejtőzik a fákban és cserjékben, így élénk színű szivárvány maradhat.

Ezek az alacsony feszültségű LED-es gyöngyök nagyon energia hatékonyak, így nem kell aggódnia a magas működési költségek miatt . Ennek tudatában létrehozhat egy kifinomult beállítást, ha akár 18 cm magas, és 180 darab kék leddel ellátott, hogy a teljes első pázsit fényesen díszítve legyen ebben a szezonban.

A tartósság szempontjából az izzólámpa szerkezete is vastag textúrájú műanyag. Ez megakadályozza a karcolásokat és elkerüli a hőeloszlást, ezáltal biztonságosabb választást jelent a gyermekes és háziállatú háztartások számára.

Az egyetlen kábel 2 méter hosszú, összesen 200 különálló LED-izzóval. IP44 besorolással rendelkezik, és élettartama 10 000 óra.


 

8. Professzionális beállításhoz a legmegfelelőbb : a Projektoros hópelyhek kivetítő lámpái

KABCON hópelyhek vetítő lámpái

Ha a legeredetibb karácsonyi megvilágítást szeretné a blokkon, akkor rendelkeznie kell ezekkel a projektor lámpákkal, amelyek bármilyen felületen mozgó hópelyheket mutatnak. A LED-kivetítő különböző méretű fehér és kék hópelyhek képeit bocsátja ki, érdekes és egyedi mintát hozva létre.

Tegye le a kivetítőket a gyepen, és irányítsa őket házára, hogy mozgó kijelzőn legyen az első falakon, vagy szerelje fel őket a falra, és hozzon létre egy szórakoztató mintát a földre. Akárhogy is, a projektor feje állítható 180 ° -os elforgatási képességgel.

Maguk a fényfejek vízállóak, és mindegyik csomag 2 méter lábzsinórral van ellátva, így elérheti a legközelebbi fali aljzatot. A termék -4 ° F-ig fagyálló, így nem veszíti el egy valódi hó kis rétegét.


 

9. Legjobb Windows és belső terekhez: Világítanak mindig függönylámpák

Világítás valaha függönylámpaA függönylámpákat még könnyebben lehet feltenni, mint a lámpatesteket, mert ezek már széles felületet fednek le. Ez a fajta világítás szeszélyesnek tűnik, és nagyszerű, mint a terek elválasztása.

Ezek a jégcsapok világítanak egy világos tündérvilágításról, amely bármilyen koncepcióhoz illeszkedik. Tedd kényelmesebbé a tornácot, vagy hozzon létre fényhatárt a matt ablakokon.

Karácsonyi kül-és beltéri /IP44/ jégcsap függöny ablakba, 500 db meleg fehér leddel, soronként 1 db led hideg fehéren felvillan! Időzítős, beállítás esetén 6 órát világít, utána 18 órát nem! Áttetsző kábellel, 230V adapterrel, a ledek 31 Voltosak, fogyasztása 3W, termék hossza: 4M x 0,7M, vezeték hossza: 5M. Kiválóan alkalmas esküvőkre, bulikra, teraszokra is! A ledek nem cserélhetőek! Life Light Led 2 év garancia!


 

10. Cserjék számára: karácsonyi hálófények

Joomer csatlakoztatható karácsonyi hálófényekA cserjék karácsonyi fényekkel történő díszítése nehezebb, mivel a húrvilágító lámpák között könnyű esni. A megoldás a hálóként összerakott húros fények, így egyszerűen áttekerheti a cserjékre.

Ezek a színes Joomer lámpák összekapcsolhatók, így választhat egy kisebb 3 x 3 méter hálót vagy ötször nagyobb hálót a kiegészítő készlet csatlakoztatásával. Ezenkívül közel 3 méter hosszú tápkábellel rendelkezik.

Mindegyik háló többszínű LED-ekkel rendelkezik, amelyek lágy csillogást adnak, de beállíthatja a rendelkezésre álló 8 világítási mód bármelyikére . Az összes 300 LED nagyon kicsi és kevés energiát fogyaszt, de elegendő fényerőt biztosít a csodálatos kijelzéshez.

 

Ne feledje, amikor szabadtéri karácsonyi lámpákat vásárol

Ne feledje, amikor szabadtéri karácsonyi lámpákat vásárolEzeknek a karácsonyi fényeknek mindegyike eltérően van kialakítva, stílusban és méretben, de van néhány dolog, amelyekre mindig vigyáznia kell, amikor új kültéri dekoratív lámpákat vásárol. Íme néhány gyors tipp.

1. Ellenőrizze az IP minősítést

Olvassa el a termékleírást, és megtudja, mennyire képesek megbirkózni a nedvességgel és az anyagok időjárásállóak. Keressen legalább IP44 IP minősítést, de jobb az IP60 felett.

2. A transzformátor ritkán vízálló

Még ha a terméket vízállónak is tekintik, a dugó és a transzformátor ritkán van. Győződjön meg arról, hogy a plug-in modell vége szárazon marad, ami azt jelentheti, hogy azt beltéri helyre dugja.

Ha a tápkábel túl rövid ahhoz, hogy elérje házát, akkor lehet, hogy hosszabbítót kell keresnie. Ez megnehezíti a dugasz és a transzformátor száraz tartását, tehát mindent előre meg kell mérni.

3. Maradjon energiahatékony

A fényes kijelzőnek nem feltétlenül kell sok energiát fogyasztania, ha eszébe jut a megfelelő technológia keresése. Keressen olyan LED-technológiát használó, alacsony feszültségű kültéri világítást, amely energia hatékony vagy még jobb marad , és keressen egy újratölthető akkumulátorral rendelkező terméket, amely napenergiát használ fel ingyenes működési költségekhez.

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu