8 modulos falon kivüli elosztótábla, ajtó nélküli

Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: FAMA-8429760150596-3404
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A 8 modulos, ajtó nélküli, falon kívüli elosztószekrény sokoldalú és kényelmes megoldás az elektromos áram szervezéséhez és elosztásához lakó-, kereskedelmi vagy ipari környezetben. Úgy tervezték, hogy falra szerelhető legyen, így olyan területeken is használható, ahol kevés a hely.
 
Ez a 8 modullal rendelkező elosztó tábla bőséges helyet biztosít megszakítók, biztosítékok vagy más, az áramellátás kezeléséhez szükséges alkatrészek telepítéséhez. A modulok száma lehetővé teszi a jövőbeli bővítést is, ha szükséges.
 
A falon kívüli elosztó egyik fő előnye, hogy az összes elektromos alkatrészt rendezetten és a szem elől elrejtve tartja. Ez segít csökkenteni a balesetveszélyt, és megvédi a berendezéseket a portól és más külső tényezőktől, amelyek kárt okozhatnak.
 
Ajtó nélkül ez az elosztószekrény könnyű hozzáférést biztosít a benne lévő megszakítókhoz és egyéb alkatrészekhez. Fontos azonban gondoskodni arról, hogy a feszültség alatt álló villamos energia kezelése során megfelelő biztonsági óvintézkedéseket tegyenek.
 
Ennek az elosztónak a felszereléséhez rögzítőkonzolok vagy csavarok segítségével biztonságosan fel kell szerelnie egy megfelelő falra. A telepítéshez ajánlott szakemberrel konzultálni, hogy az összes biztonsági intézkedést be lehessen tartani.
 
Összefoglalva, a 8 modulos, ajtó nélküli, falon kívüli elosztó megbízható és hatékony megoldás az elektromos energiaigényeinek kezelésére. Kompakt kialakítása és egyszerű telepítése miatt a szakemberek és a háztulajdonosok körében egyaránt népszerű választás.
3.840 Ft (3.024 Ft + ÁFA)
Menny.:db
8 modulos falon kivüli elosztótábla, ajtó nélküli
3.840 Ft (3.024 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

8 modulos falon kivüli elosztótábla, ajtó nélküli