Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A kerti kandeláber kisugárzása az udvar egészére kihat

A kerti kandeláber egy stílusos, egyedi kiegészítő, ami legalább annyira fontos szerepet játszik a tér díszítésében, mint annak bevilágításában. Ugyan lehet nélküle élni, csak az a kérdés, hogy érdemes-e?

 

A kerti kandeláber különleges fényforrás

Az udvar megvilágítása kulcsfontosságú feladat, és nem pusztán esztétikai értelemben. Ahhoz, hogy az eligazodás problémamentes legyen, nélkülözhetetlenek azok a világítástechnikai megoldások, amelyek egyrészt jól látható környezetet, másrészt energiatakarékos felhasználási, fogyasztási körülményeket borítékolnak.

Viszont túl a gyakorlatiasságon az sem kérdéses, hogy egy, az udvarban hadi rendbe állított fényforrás jóval több holmi fényt szóró kelléknél. Hiszen felhívja magára a figyelmet, lévén mindenki automatikusan a fény felé néz. Ezen a ponton, ahol a szépség és a praktikusság összeér, születik meg az ötlet, ami végül milliókat ragad magával. Valahogy így tört be a köztudatba a kandeláber, ami tipikusan kültérre szánt technológia. Egykor, még a villamosság feltalálása előtt, gyertyák lógtak benne, azaz maga az elgondolás egyáltalán nem újszerű. Csak mondjuk manapság sem a biztonság, sem az energiahatékonyság nem szenvedhet csorbát.

kerti kandeláber egyféle designban érhető el?

Korántsem. Ha így lenne, akkor pont a lényegét és persze a varázsát veszítené el. Hiszen ahány ház, annyi külső tér. A díszített kivitel természetesen minden esetben adott, lévén ez az egyik ismertetőjegye, viszont a konkrétumok, a motívumok, a kialakítás milyensége típusonként eltér. Azaz kizárólag az egyéni ízlésén múlik, hogy melyik formavilágra voksol.

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu