E27 Mezo x1 függőlámpa, fekete+arany

Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: V0026
Gyártó: Master led
Szállítási díj: 990 Ft
Az E27 Mezo x1 függőlámpa tökéletes kiegészítője bármely modern vagy kortárs térnek. Elegáns fekete-arany színű kialakításával elegáns és kifinomult eleganciát kölcsönöz bármely helyiségnek. A függőlámpa egy E27-es izzófoglalattal rendelkezik, így a kívánt fényhatás érdekében kiválaszthatja a kívánt izzótípust.
 
Az E27 Mezo x1 függőlámpa felszerelése egyszerű és könnyű. A lámpa minden szükséges hardvert és útmutatót tartalmaz, így a folyamat gondtalan. Egyszerűen kövesse a mellékelt utasításokat, hogy a függőlámpát a kívánt helyre akassza.
 
Ez a függőlámpa nem csak stílusos, de bőséges megvilágítást is biztosít bármely helyiségben. Használja fókuszpontként az étkezőasztal fölött vagy a nappaliban, hogy hangulatot teremtsen. A fekete és arany színkombináció olyan kontrasztot ad, amely bármilyen dekorációs stílust kiegészít.
 
Dobja fel otthonát vagy irodai terét az E27 Mezo x1 függőlámpával még ma. Minőségi kivitelezésének és egyedi kialakításának köszönhetően biztosan kiemelkedő darabja lesz bármely helyiségnek. Miért is várna? Tedd ezt a lenyűgöző függőlámpát most a kosaradba, és alakítsd át a teret egy elegáns és modern menedékké!
8.600 Ft (6.772 Ft + ÁFA)
Menny.:db
E27 Mezo x1 függőlámpa, fekete+arany
8.600 Ft (6.772 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Anyag: alumínium
Ház színe : fekete + arany
Lámpa típusa: függő, mennyezet
Ellenállási osztály: IP20
Alaptípus: E27  
Maximális izzó teljesítmény: 35 W (nem tartozék)
Lámpabúra méretei:  Φ 360 * 170 [mm]
A lámpa teljes hossza:   100 [cm]