ELEKTROMOS KÁBEL H05VV-F 3X4MM² 0.3/0.5kV

Elérhetőség: Készleten
Cikkszám: VEZ1800054
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Ezt a típusú elektromos kábelt általában háztartási és ipari alkalmazásokhoz használják. Három, egyenként 4 mm² keresztmetszetű rézvezetékből áll, amelyek PVC (polivinil-klorid) szigeteléssel vannak ellátva. A vezeték mérete és a szigetelőanyag biztosítja, hogy a kábel nagy áramerősséget és feszültséget képes kezelni anélkül, hogy túlmelegedne vagy elektromos veszélyt okozna.
 
A H05VV-F jelölés a nemzetközi szabványok szerinti speciális kábeltípusra utal. A "H" a harmonizált, ami azt jelenti, hogy a kábel megfelel az európai szabványok által meghatározott speciális műszaki követelményeknek. 05 a névleges feszültségre utal, ami ebben az esetben 0,3/0,5kV vagy 300/500V. Ez azt jelenti, hogy a kábel biztonságosan képes áramot szállítani ezeken a feszültségeken.
 
A kettős "V" a jelölésben azt jelzi, hogy ez egy vinil szigetelésű kábel, amely mind fix telepítésre, mind rugalmas alkalmazásra alkalmas. A második "V" a PVC köpenyt jelöli, amely további védelmet nyújt a külső tényezőkkel, például a nedvességgel, vegyszerekkel és kopással szemben.
 
Összességében a H05VV-F 3X4MM² 0,3/0,5kV-os elektromos kábel megbízható és sokoldalú választás különböző beltéri és kültéri elektromos berendezésekhez. Kiváló minőségű anyagai és a nemzetközi szabványoknak való megfelelése biztonságos választássá teszi a készülékek, világítási rendszerek és gépek táplálására.
830 Ft (654 Ft + ÁFA)
Menny.:db
ELEKTROMOS KÁBEL H05VV-F 3X4MM² 0.3/0.5kV
830 Ft (654 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Típus : Kerek vezeték
Erek száma : 3
Szakasz : 4 mm²
*Megjegyzés : Ár/méter