Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ELEKTROMOS KÁBEL H05VV-F 5X2.5MM² 0.3/0.5kV

905 Ft (713 Ft + ÁFA)
Menny.:méter
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám: VEZ1800082
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Ezt az elektromos kábelt általában beltéri és kültéri telepítésekhez használják, 0,3/0,5 kV-os névleges feszültséggel. A "H05VV-F" jelölés azt jelzi, hogy harmonizált rugalmas kábelről van szó, amely közepes mechanikai igénybevételű környezetben való használatra alkalmas. A kábel 5 vezetővel rendelkezik, amelyek keresztmetszete egyenként 2,5 mm² (négyzetmilliméter). Így a kábel teljes keresztmetszete 12,5 mm².
 
A kábelhez használt szigetelőanyag PVC (polivinil-klorid), amely jó hő- és nedvességállóságot biztosít. Emellett jó elektromos tulajdonságokkal is rendelkezik, így alkalmas az áram szállítására.
 
A kábel rugalmassága lehetővé teszi a szűk helyeken történő egyszerű telepítést és útvonalvezetést, ugyanakkor tartósságot és védelmet nyújt a hajlításból vagy csavarodásból eredő sérülésekkel szemben.
 
A projektjéhez megfelelő elektromos kábel kiválasztásakor a biztonság és a megfelelőség biztosítása érdekében mindig vegye figyelembe a területére vonatkozó egyedi követelményeket és előírásokat.

Leírás és Paraméterek

Típus : Kerek vezeték
Erek száma : 5
Szakasz : 2.5 mm²
*Megjegyzés : Ár/méter

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu