Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Építészeti LED Santiago 4W kerek lámpatest

6.600 Ft (5.197 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelésre 3-5 nap
Cikkszám: V1248
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Az Architectural LED Santiago 4W-os kerek lámpatest egy kiváló minőségű világítási megoldás, amely a modern designt és az energiahatékony technológiát ötvözi. Ez a lámpatest tökéletesen alkalmas lakó- és kereskedelmi helyiségekbe egyaránt, világos és egyenletes megvilágítást biztosít, miközben csökkenti az energiaköltségeket.
 
A legújabb LED-technológiával tervezett Santiago 4W-os kerek lámpatest élettartama akár 50 000 óra is lehet, így hosszú élettartamú és alacsony karbantartási igényű megoldás. Színhőmérséklet-tartománya 2700K-tól 6500K-ig terjed, így bármilyen környezethez testre szabható. A lámpatest kerek formája elegáns és modern hatást kölcsönöz bármely helyiségnek.
 
A Santiago 4W-os kerek lámpatest lenyűgöző teljesítménye mellett elegáns dizájnnal is büszkélkedhet, amely bármilyen belsőépítészeti dekorációt kiegészít. Kompakt méretének köszönhetően könnyen felszerelhető különböző helyszíneken, például folyosókon, konyhákban, nappalikban és irodákban. A lámpatest falra és mennyezetre egyaránt felszerelhető, sokoldalú elhelyezési lehetőségeket biztosítva.
 
Az IP65 besorolással ellátott lámpatest alkalmas beltéri és kültéri használatra egyaránt, mivel ellenáll a pornak, a fröccsenő víznek és a szélsőséges időjárási körülményeknek. Robusztus felépítése biztosítja a tartósságot és megbízhatóságot az évekig tartó használat során.
 
Válassza az Architectural LED Santiago 4W-os kerek lámpatestet kiváló teljesítménye, stílusos kialakítása és energiatakarékos jellemzői miatt. Ezzel a világítási megoldással hívogató légkört teremthet, miközben csökkentheti szénlábnyomát. Frissítse fel terét ezzel a kivételes lámpatesttel még ma!

Leírás és Paraméterek

Bemeneti feszültség: 220-240V AC 50 / 60Hz
Anyag: Alumínium
Sugárzási szög: 90 °
Teljesítmény: 4W
Fényforrás:  15x SMD 2835
Világos szín: 4000K (Semleges fehér)
Fényerő:  140lm
ellenállási osztály: IP54
Mozgásérzékelő: Nincs
Élettartam: 20 000h
Be- /kikapcsolási ciklusok száma: 10 000x
Bekapcsolási idő: <0 s
Méretek: 150 x 26 [mm]
Szín: RAL 7021
 

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu