Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fővezeték sorkapocs 1x 50/4x16mm2 150A szürke

5.868 Ft (4.620 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: STI1072
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A hálózati csatlakozó felszereléséhez először győződjön meg arról, hogy a készülék ki van kapcsolva, és minden biztonsági óvintézkedés a helyén van. Ezután csíkozza le az 50/4x16mm2 huzalok végeit, hogy kb. 1 hüvelyknyi rézhuzal maradjon szabadon. Ezután helyezze be az egyes vezetékeket a hálózati csatlakozó megfelelő csatlakozójába, ügyelve arra, hogy szorosan rögzítve legyenek.
 
Ha minden vezeték csatlakoztatva van, egy feszültségmérővel ellenőrizze, hogy nincs-e feszültség alatt álló vezeték, és győződjön meg arról, hogy a csatlakozókon nem folyik áram. Ha minden rendben van, húzza meg a csavarokat minden egyes terminálon biztonságosan.
 
A hálózati csatlakozó felszerelése után címkézze fel "150A" és "szürke" felirattal, hogy jelezze az áramerősségét és a színét. Ez segít a későbbi karbantartás vagy javítás során.
 
Végül kapcsolja vissza az áramot, és tesztelje az áramkört, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden megfelelően működik. Ha bármilyen probléma merül fel, forduljon szakemberhez, aki segíthet. Ne feledje, hogy mindig tartsa be a biztonsági előírásokat, amikor villamos energiával dolgozik.

Leírás és Paraméterek

Magasság81 mm

Szélesség28 mm

Mélység50 mm

Max. névleges áram150 A

Pólusszám1

Keresztmetszet rugalmas (finomszálas) érvéghüvellyel16-50

Vezeték keresztmetszet merev (tömör/többszálas)16-50

Sorkapcsok száma pólusonként5

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu