Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fővezeték sorkapocs 2x 25/2x25mm2 kék HLAK 25-1/2, STI285 Stilo

1.115 Ft (878 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: STI285
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A hálózati kábelbilincs létfontosságú elem az elektromos kábelek rögzítésében és rendszerezésében. Két kék HLAK 25-1/2 bevonattal ellátott szorítókarból áll, amelyet úgy terveztek, hogy erős fogást biztosítson a kábeleken anélkül, hogy a szigetelés vagy a vezetékek sérülését okozná. Mindkét kar 25 mm széles, és legfeljebb 25 mm2 átmérőjű kábelek befogadására alkalmas.
 
Ez a bizonyos STI285 Stilo modellszámú hálózati kábelbilincs két különálló, egyenként 25mm2 méretű kábelhez használható. Ez azt jelenti, hogy összesen négy kábelt tud egyszerre rögzíteni, így ideális nagyobb elektromos projektekhez, amelyek több csatlakozást igényelnek.
 
A hálózati kábelbilincs felszereléséhez egyszerűen csúsztassa be a kábeleket a bilincskarok nyitott végeibe, és csavarhúzóval húzza meg a csavarokat. A termék masszív konstrukciója biztosítja, hogy a helyére állítva a kábelek biztonságosan rögzítve és rendezettek maradnak.
 
Funkcionalitásán túl ez a hálózati kábelbilincs kék bevonatával és sima felületével esztétikus kialakítással is rendelkezik. Könnyen beépíthető bármilyen kábelezési elrendezésbe anélkül, hogy az általános megjelenéséből hátrányt okozna.
 
Összességében a hálózati kábelbilincs 2x 25/2x25mm2 kék HLAK 25-1/2, STI285 Stilo nélkülözhetetlen eszköz a profi villanyszerelők és a barkácsolók számára egyaránt. Tartós konstrukciója, sokoldalú kialakítása és vonzó kivitelezése értékes kiegészítője bármely elektromos projektnek.

Leírás és Paraméterek

Max. névleges áram100 A

Pólusszám1

Keresztmetszet rugalmas (finomszálas) érvéghüvellyel1-25

Vezeték keresztmetszet merev (tömör/többszálas)1-25

Sorkapcsok száma pólusonként4

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu