Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fővezeték sorkapocs 2x 25/2x25mm2 z/s HLAK 25-1/2, STI286 Stilo

1.115 Ft (878 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: STI286
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A HLAK 25-1/2 hálózati kábelbilincset két, egyenként 25 mm2 átmérőjű kábelhez tervezték. Alkalmas 25mm2 x 25mm2 keresztmetszetű kábelekhez is. Ezt a bilincset az STI286 Stilo gyártja, és kifejezetten arra tervezték, hogy a kábeleket a helyükön rögzítse és feszültségmentesítést biztosítson.
 
Ennek a hálózati kábelbilincsnek a használatához először azonosítsa a két kábelt, amelyet össze kell rögzíteni. Helyezze át őket a bilincsben lévő kijelölt nyílásokon, ügyelve arra, hogy megfelelően sorakozzanak. Miután a kábelek a helyükre kerültek, csavarhúzóval húzza meg a bilincs mindkét oldalán lévő csavarokat. Ez biztonságosan a helyén tartja a kábeleket, és megakadályozza, hogy elmozduljanak vagy meglazuljanak.
 
Ennek a kábelbilincsnek a z/s jellemzője azt jelzi, hogy horganyzott felületű, ami korrózióállóságot és tartósságot biztosít. Ezáltal beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A HLAK 25-1/2-t úgy tervezték, hogy megfeleljen a nemzetközi biztonsági szabványoknak, és megbízhatóságát és teljesítményét tesztelték.
 
Összességében a STI286 Stilo hálózati kábelbilincs 2x 25/2x25mm2 z/s HLAK 25-1/2 megbízható és hatékony megoldás több kábel egymáshoz való rögzítésére, miközben védelmet nyújt a kábelek megterhelésével szemben is. Akár elektromos berendezéseken dolgozik, akár több kábelt kell rendeznie otthonában vagy munkahelyén, ez a kábelbilincs praktikus választás, amely biztonságot és hatékonyságot nyújt.

Leírás és Paraméterek

Max. névleges áram100 A

Pólusszám1

Keresztmetszet rugalmas (finomszálas) érvéghüvellyel1-25

Vezeték keresztmetszet merev (tömör/többszálas)1-25

Sorkapcsok száma pólusonként4

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu