H07V-K 1x 10 zöld/sárga 450/750V hajlékony egyerű sodrott vezeték (M-kh, Mkh)

Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: VEZ1500073
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A H07V-K 1x10 zöld/sárga 450/750V-os rugalmas egyszálú sodrott pár (M-kh, Mkh) egy olyan típusú elektromos vezeték, amelyet általában lakó- és kereskedelmi épületek kábelezéséhez használnak. Úgy tervezték, hogy rugalmas legyen, így könnyen lehet vele dolgozni és szűk helyeken is könnyen telepíthető.
 
A "H07V-K" megnevezés a vezeték szigetelésének típusára utal. Ebben az esetben a H07V-K a 450/750 V névleges feszültségű harmonizált PVC szigetelésű vezetéket jelenti.
 
Az "1x10" azt jelzi, hogy ez a vezeték egyetlen, 10 mm² keresztmetszetű vezetővel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nagyobb áramot képes átvinni, mint a kisebb keresztmetszetű vezetékek, így nagyobb teljesítményű alkalmazásokhoz alkalmas.
 
A zöld/sárga színkódolás azt jelzi, hogy ez a vezeték földelési célokra szolgál. A zöld/sárga kombinációt a nemzetközi szabványok szerint a földelés vagy földelési csatlakozás jelzésére használják.
 
A 450/750 V-os feszültségminősítés azt jelenti, hogy ez a vezeték egyenáramú (DC) áramkörökben 450 voltig, váltakozó áramú (AC) áramkörökben pedig 750 voltig terjedő feszültséget képes biztonságosan kezelni.
 
A "rugalmas" kifejezés azt jelenti, hogy ezt a vezetéket úgy tervezték, hogy könnyen hajlítható legyen törés vagy repedés nélkül, így ideális olyan alkalmazásokhoz, ahol rugalmasságra van szükség. Ez megkönnyíti a szűk helyekre és a sarkok köré történő telepítést is.
 
Végül a "single twisted pair (M-kh, Mkh)" a vezeték felépítésére utal. A sodrott pár két szigetelt vezetékből áll, amelyek hosszában össze vannak sodorva. Ez a kialakítás segít csökkenteni az elektromágneses interferenciát (EMI), amely befolyásolhatja az elektromos rendszerek teljesítményét és hatékonyságát.
 
Összefoglalva, a H07V-K 1x10 zöld/sárga 450/750V-os hajlékony egy sodrott pár (M-kh, Mkh) egy sokoldalú és tartós elektromos vezeték, amely számos alkalmazáshoz alkalmas. Nagy névleges feszültségének, rugalmas kialakításának és sodrott páros konstrukciójának köszönhetően népszerű választás a villanyszerelők és kivitelezők körében.
740 Ft (583 Ft + ÁFA)
Menny.:méter
H07V-K 1x 10 zöld/sárga 450/750V hajlékony egyerű sodrott vezeték (M-kh, Mkh)
740 Ft (583 Ft + ÁFA)
Menny.:méter

Leírás és Paraméterek

Erek száma : 1
Szakasz : 11mm²
Szín Zöld/sárga
*Megjegyzés : Ár / méter