Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Home LNL 800 irányfény, 8 db LED, kapcsolható, , 3 funkció LNL 800

1.850 Ft (1.457 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SOMOGYI-5999084963262
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A Home LNL 800 jelzőfény egy sokoldalú és nagy teljesítményű lámpa, amely számos alkalmazáshoz tökéletes. A 8 LED-es lámpával ez a jelzőfény fényes és megbízható világítást biztosít, hogy Ön minden helyzetben látható maradjon.
 
A Home LNL 800 jelzőfény egyik legfontosabb jellemzője a kapcsolható funkció. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén váltson három különböző világítási mód között, így rugalmasan alkalmazkodhat bármilyen környezethez. Akár egyenletes fényáradatra, akár villogó jelre van szüksége, a Home LNL 800 jelzővel mindenre felkészülhet.
 
Az LNL 800 lenyűgöző hatótávolsággal is büszkélkedhet, így ideális figyelmeztető fényként építkezéseken, vészhelyzeti járműveken, vagy akár személyes biztonsági fényként is használható kocogás vagy éjszakai séta közben. Ilyen sokoldalúságával és megbízhatóságával a Home LNL 800 jelzőfény nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akiknek bármilyen helyzetben megbízható világításra van szükségük. Akkor miért várjon? Szerezze be saját Home LNL 800 jelzőfényét még ma, és tapasztalja meg saját maga erejét és funkcionalitását!

Leírás és Paraméterek

4db melegfehér és 4 db hidegfehér hosszú élettartamú LED  
választható hidegfehér, természetes, és melegfehér színhőmérséklet 6400K, 4200K, 2700K
ki/be kapcsolóval  
beltéri használatra

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu