Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kerti oszlop 230V Ontario 40cm 4 aljzat fekete

10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: V7672
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Bemutatjuk a Garden Pole 230V Ontario készüléket - a tökéletes megoldás a kültéri energiaigényeire. Ez a kerti pólus elegáns és modern kialakításával biztosan zökkenőmentesen illeszkedik kültéri dekorációjához.
 
A 40 cm-es méretekkel ez a kerti oszlop tökéletes magasságot biztosít a 4 aljzathoz való könnyű hozzáféréshez. Nincs többé gond az összegabalyodott vezetékekkel vagy a szabad konnektorok keresésével. A Garden Pole 230V Ontario bőséges helyet kínál minden kültéri áramszükségletének, így ideális kerti szerszámokhoz, fényfüzérekhez és sok máshoz.
 
A 230 V-os tápegységgel felszerelt kerti pólus biztonságos és megbízható áramot biztosít, hogy a szabadtéri tevékenységek zavartalanul folyhassanak. Akár háztáji partit rendez, akár a zöld hüvelykujjával dolgozik, a Garden Pole 230V Ontario gondoskodik róla.
 
És ne aggódjon a tartóssága miatt sem - a fekete porszórt bevonat biztosítja, hogy ez a kerti oszlop bármilyen időjárási körülménynek ellenálljon. Eső vagy napfény, rozsdásodás vagy fakulás nélkül továbbra is szolgálni fogja a célját.
 
Frissítse fel kültéri terét a 230V Ontario kerti póznával még ma, és élvezze a kényelmes és megbízható áramellátást a keze ügyében. Rendeljen most, és tegye meg az első lépést egy szervezett és hatékony kültéri berendezés felé.

Leírás és Paraméterek

A Kerti oszlop 230V Ontario 40cm 4 aljzat fekete egy kültéri használatra tervezett, kompakt méretű oszlop. A fekete színű, acélból készült oszlop 230V-os feszültségű és 4 aljzattal rendelkezik. Az aljazatok vízzáróak és a legújabb biztonsági előírásoknak megfelelnek. A Kerti Oszlop 230V Ontario 40cm 4 aljzat fekete megbízhatóan működik és hosszan tartó használatot biztosít.

Bemeneti feszültség: 100-240V AC 50/60Hz
Anyaga: acél
Aljzatok száma: 4
Maximális teljesítmény: 4 x 500W
Ellenállási osztály: IP44
Méretek: 80x80x400 [mm]
Alapszélesség:  80 x 80 [mm]
Szín: 4 RAL
 

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu