Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kiselosztó falonkívüli 3/36 teli ajtóval IP30 PE/N sínnel

13.860 Ft (10.913 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: STI472
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Ez a falelválasztó nem egy átlagos válaszfal. Ez egy rendkívüli darab, amely teljes ajtajával és erős IP30 PE/N sínnel tűnik ki. A teljes ajtó könnyű hozzáférést biztosít az elválasztott területek között, míg az IP30 PE/N sín tartósságot és szilárdságot biztosít.
 
Ez a falelválasztó nem csak funkcionális akadályként szolgál, hanem egy kis kifinomultságot is kölcsönöz bármely térnek. Elegáns kialakítása és kiváló minőségű anyagai révén tökéletes kiegészítője a modern otthonoknak vagy irodáknak.
 
A 3/36-os méret rengeteg helyet kínál a magánélethez anélkül, hogy túl sok helyet foglalna. Ideális nagy helyiségek kisebb részekre osztásához, privát munkaállomások kialakításához, vagy egyszerűen csak további tárolóhelyet biztosít.
 
Praktikussága és esztétikája mellett ez a falelválasztó további biztonságot is nyújt. A stabil IP30 PE/N sín megakadályozza a véletlen eséseket vagy ütközéseket, így alkalmas kisgyermekes vagy háziállatokat tartó háztartásokban is.
 
Összességében a rendkívüli 3/36-os falválasztó teljes ajtóval IP30 PE/N sínnel értékes befektetés minden olyan helyiségbe, amely a stílus vagy a biztonság veszélyeztetése nélkül igényel felosztást.

Leírás és Paraméterek

Kiselosztó falonkívüli 3/36 teli ajtóval IP30 PE/N sínnel STI472 Stilo

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu