Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kiselosztó süllyesztett 1/ 8 teli ajtóval IP30 PE/N sínnel

3.470 Ft (2.732 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: STI461
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Az elosztódoboz befejezéséhez kezdje a süllyesztett 1/8 teljes ajtó rögzítésével a doboz elejére. Ez az ajtó könnyű hozzáférést biztosít a doboz belsejéhez, miközben biztonságban tartja azt.
 
Ezután helyezze be az IP30 PE/N sínt a doboz mindkét oldalán lévő kijelölt nyílásokba. Ez a sín szolgál majd rögzítési felületként minden olyan elektromos alkatrész vagy vezeték számára, amelyet a dobozban kell rendszerezni és rögzíteni.
 
Ha minden alkatrész a helyén van, rögzítse azokat a megfelelő csavarokkal vagy kötőelemekkel. Győződjön meg róla, hogy minden szorosan rögzítve és megfelelően igazítva van az optimális működés érdekében.
 
Fontos megjegyezni, hogy ez az elosztódoboz IP30-as besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy részleges védelmet nyújt a por és a víz behatolása ellen. Ha azonban magasabb szintű védelemre van szüksége, további intézkedésekre lehet szükség, például a rések szilikonnal történő tömítésére vagy egy magasabb IP-besorolású dobozba való beruházásra.
 
Végezetül, az ajtó bezárása és rögzítése előtt kétszer ellenőrizze az összes csatlakozást és alkatrészt. Ha elkészült, az elosztódoboz készen áll a használatra, és szükség szerint falra vagy más felületre szerelhető.

Leírás és Paraméterek

Kiselosztó süllyesztett 1/ 8 teli ajtóval IP30 PE/N sínnel STI461 Stilo

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu