Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LED-es mozgásérzékelős lámpa PNL 7

2.590 Ft (2.039 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SOMOGYI-5999084961350
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A LED-es mozgásérzékelős lámpa innovatív és energiatakarékos módja annak, hogy bármilyen helyiségben világítson. A mozgásérzékelő technológiát használja a mozgás érzékelésére és automatikus bekapcsolására, így kényelmes világítást biztosít a mindennapi használathoz.
 
A LED-es mozgásérzékelős lámpa használatának egyik fő előnye az alacsony energiafogyasztás. A LED-lámpák energiahatékonyságukról ismertek, és akár 25-ször hosszabb élettartamúak, mint a hagyományos izzók. Ez azt jelenti, hogy nem csak az áramszámláján spórolhat, hanem a szén-dioxid-kibocsátását is csökkentheti.
 
A LED-es mozgásérzékelős lámpa másik előnye a sokoldalúsága. Számos helyen használható, például hálószobákban, fürdőszobákban, folyosókon, sőt még olyan kültéri helyiségekben is, mint a veranda vagy a garázs. A lámpa mozgásérzékelője akár 10 láb távolságból is érzékeli a mozgást, így ideális olyan helyeken, ahol a villanykapcsolók nem feltétlenül könnyen hozzáférhetőek.
 
A LED-es mozgásérzékelős lámpa praktikussága mellett elegáns és modern dizájnt is kínál, amely bármilyen dekorációt kiegészíthet. Többféle stílus és szín közül választhatja ki a személyes ízlésének és otthonának esztétikájának leginkább megfelelőt.
 
A LED-es mozgásérzékelős lámpa használata biztonsági intézkedést is jelent. Áramkimaradás vagy vészhelyzet esetén a lámpa automatikusan bekapcsol, ha mozgást érzékel, így biztosítva a sötét területeken való eligazodáshoz szükséges világítást.
 
Összességében a LED-es mozgásérzékelős lámpa kényelmes, környezetbarát és stílusos módja bármely helyiség megvilágításának. Fontolja meg, hogy még ma felszereljen egyet otthonába a nagyobb kényelem és a nyugalom érdekében.
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu