LED-es mozgásérzékelős lépcsővilágtó szett, 2db PNL 22

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SOMOGYI-5999084955724
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A LED mozgásérzékelős lépcsőfény-készlet tökéletes kiegészítője bármely lépcsőháznak. A fejlett mozgásérzékelő technológiának köszönhetően ez a készlet automatikusan bekapcsol, amikor mozgást érzékel, így biztonságos és jól megvilágított utat biztosít. A lámpák energiatakarékosak és tartósak, így költséghatékony megoldást jelentenek otthona számára.
 
A LED mozgásérzékelős lépcsőfény-készlet telepítése egyszerű és problémamentes. Egyszerűen kövesse a csomagban található lépésről lépésre útmutatót, és a lámpák pillanatok alatt működni fognak. A készlet tartalmazza az összes szükséges alkatrészt, beleértve a LED-es lámpákat, a mozgásérzékelőket és a rögzítőelemeket.
 
Amellett, hogy biztonságot és kényelmet nyújtanak, ezek a lámpák egy kis eleganciát is kölcsönöznek lépcsőházának. A LED-ek lágy fénye meleg és barátságos légkört teremt, így otthona még hívogatóbbá válik.
 
A LED-es mozgásérzékelős lépcsőfény-készlettel búcsút mondhat a sötétben botorkálásnak a lépcsőházban. Akkor miért várjon? Frissítse fel otthona világítását még ma ezzel az innovatív és praktikus készlettel.
3.090 Ft (2.433 Ft + ÁFA)
Menny.:db
LED-es mozgásérzékelős lépcsővilágtó szett, 2db PNL 22
3.090 Ft (2.433 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

2 W melegfehér COB LED irányfény
kapcsolható borostyánsárga éjszakai fény
PIR mozgásérzékelő (4 m, 120°, +30 sec)
mágnesesen rögzíthető