Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LED fali, mennyezeti lámpa x2 fehér + arany GX53 foglalat

9.000 Ft (7.087 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: XD-IK282W
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Ezután egy LED-es fali és két mennyezeti lámpát szerelünk fel. A fali és mennyezeti lámpák gyönyörű fehér és arany színben pompáznak, eleganciát kölcsönözve a szobának. A lámpák GX53-as foglalattal vannak ellátva, ami biztosítja a könnyű felszerelést és a kompatibilitást a szabványos LED-izzókkal.
 
A LED-fal felszereléséhez először keresse meg a kívánt helyet a falon, és jelölje meg ceruzával. Ezután fúrógép segítségével készítsen lyukakat a rögzítőcsavarok számára a gyártó által megadott utasításoknak megfelelően. Miután a lyukakat elkészítette, rögzítse a fali lámpát a falra a mellékelt csavarokkal.
 
A mennyezeti lámpák felszereléséhez először is kapcsolja ki a szoba áramellátását a főkapcsolónál. Ezután válasszon ki két helyet a mennyezeten, ahová a lámpákat szeretné elhelyezni, és jelölje meg őket ceruzával. Fúrógép segítségével készítsen lyukakat a rögzítőcsavarok vagy horgonyok számára, ha szükséges. Ezután csavarok vagy horgonyok segítségével rögzítse az egyes lámpákat a mennyezeten kijelölt helyükre.
 
Végül helyezzen be egy LED-izzót mindegyik lámpatestbe a GX53 foglalatba csavarozva. Ügyeljen arra, hogy olyan energiatakarékos izzókat használjon, amelyek bőséges megvilágítást biztosítanak a helyiségben.
 
Gratulálunk! A LED-es fali- és mennyezeti lámpái most már telepítve vannak és használatra készek. Élvezze elegáns megjelenésüket és fényes megvilágításukat a helyiségében.

Leírás és Paraméterek

Bemeneti feszültség: 220-240V AC 50/60Hz
Alkalmazás: 2x GX53 LED izzó (nem tartozék)
Az izzó maximális teljesítménye: 35W
Anyaga: Alumínium + Acél
Keret színe:   Matt fehér + Arany
Ellenállási osztály: IP20
Reflektor méretei: Ø100 x 66 [ mm] 

Alap méretei: 260 x 75 x 25 [mm] 

Forgatási szög: 350° Függőleges dőlésszög: 90° 

 

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu