Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LED fali, mennyezeti lámpa x2 fekete+arany GX53 foglalat

9.000 Ft (7.087 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: XD-IK282B
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A LED-falhoz válasszon egy elegáns és modern dizájnt, hogy egy kis kifinomultságot kölcsönözzön a szobának. Keressen olyan LED-fali lámpát, amely GX53 foglalattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a LED-izzó egyszerű behelyezését. Fontolja meg, hogy fekete és arany színkombinációt válasszon, hogy kiegészítse otthona többi dekorációját.
 
Ha mennyezeti lámpákról van szó, válasszon két egymáshoz illő lámpatestet, hogy egyensúlyt és szimmetriát teremtsen a szobában. Ismét keressen GX53 foglalattal rendelkező kialakításokat, és válasszon fekete-arany színkombinációt az egységes megjelenés érdekében.
 
Győződjön meg róla, hogy a LED-fali lámpa és a mennyezeti lámpák megvásárlása előtt megmérte a teret, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a kijelölt területre. Telepítse őket a gyártó utasításai szerint, vagy a biztonság kedvéért bízzon meg egy profi villanyszerelőt.
 
Ezekkel az elegáns és funkcionális LED-es lámpatestekkel jól megvilágított teret hozhat létre, amely modern eleganciát sugároz. Élvezze az energiatakarékos világítás előnyeit, miközben ezekkel a fekete és arany színű LED-es fali- és mennyezeti lámpákkal egy kis luxust varázsolhat otthonába.

Leírás és Paraméterek

Bemeneti feszültség: 220-240V AC 50/60Hz
Alkalmazás: 2x GX53 LED izzó (nem tartozék)
Az izzó maximális teljesítménye: 35W
Anyaga: Alumínium + Acél
Keret színe:  Matt fekete + Arany
Ellenállási osztály: IP20
Reflektor méretei: Ø100 x 66 [ mm] 

Alap méretei: 260 x 75 x 25 [mm] 

Forgatási szög: 350° Függőleges dőlésszög: 90° 

 

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu