Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LED fénycsöves lámpatest 2x36W 120cm Átlátszó

4.850 Ft (3.819 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: V5129
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A 120cm-es 2x36W-os átlátszó LED-es csőfény 120cm-es, kiváló minőségű világítási lehetőség, amely energiahatékonyságot és tartósságot egyaránt kínál. Elegáns és modern kialakításával ez a LED-es csőfény tökéletes választás bármely otthoni vagy irodai helyiségbe.
 
Ennek a LED-es csőfénylámpának az egyik fő előnye az energiahatékonysága. Mindössze 2x36 W teljesítményt használ, ami lényegesen kevesebb, mint a hagyományos fénycsöves lámpák. Ez költséghatékony világítási megoldássá teszi, mivel segíthet csökkenteni a villanyszámlát, miközben környezetbarát is.
 
Az energiahatékonyság mellett a 120cm-es 2x36W-os átlátszó LED csőfény 120cm-es 2x36W-os LED csőfénye kiváló tartósságot is kínál. A szerkezetéhez használt átlátszó anyag biztosítja, hogy törés vagy repedés nélkül ellenálljon a mindennapi igénybevételnek.
 
Ez a LED-es csőfény is könnyen telepíthető, így kényelmes választás mindazok számára, akik korszerűsíteni szeretnék világítási rendszerüket. Könnyen beépíthető a meglévő lámpatestekbe, így időt és pénzt takaríthat meg a telepítési költségeken.
 
Összességében a 120cm-es 2x36W-os átlátszó LED csőfény 120cm kiváló választás azok számára, akik hosszú élettartamú, energiatakarékos világítási lehetőséget keresnek. Stílusos kialakítása és egyszerű felszerelhetősége miatt népszerű választás a lakástulajdonosok és a vállalkozások körében egyaránt. Frissítse fel világítását még ma ezzel a csúcsminőségű LED-es csőfénnyel.

Leírás és Paraméterek

Keret anyaga: ABS
Horog anyaga: ABS
Lámpaernyő anyaga: Polisztirol (PS)
Termék méretei: 1270 x 104 x 55 [mm]
Tápfeszültség: 220-240V AC 50/60Hz
Teljesítmény: max .2x36W
Ellenállási osztály: IP65
Tápellátás: Egy oldalas

Tartozék:
- Rögzítés
- Rögzítési tartozékok

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu