LED hátsó lámpa 3 az 1-ben 27W

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: V6622
Gyártó: Master led
Szállítási díj: 990 Ft
A LED-es hátsó lámpa 3 az 1-ben 27W sokoldalú és erőteljes világítási megoldás minden járműhöz. Három funkciót egyesít egyetlen kompakt egységben: hátsó lámpa, féklámpa és irányjelző. Nagy intenzitású LED izzóinak köszönhetően fényes és tiszta megvilágítást biztosít, maximális láthatóságot biztosítva az úton.
 
A hátsó lámpa 27 W-os teljesítménye ideális mind a gyenge fényviszonyok mellett, mind a nappali vezetéshez. A hagyományos izzókhoz képest kevesebb energiát fogyaszt, így energiatakarékos és hosszú élettartamú. Ezáltal költséghatékony megoldás minden járműtulajdonos számára.
 
A LED-es hátsó lámpa 3 az 1-ben 27W-ban beszerelése egyszerű és problémamentes. Az összes szükséges hardvert és vezetékezést tartalmazza, így a beszerelés barkácsfeladat, amely pillanatok alatt elvégezhető. Kompakt mérete azt is lehetővé teszi, hogy könnyen elhelyezhető legyen a jármű hátulján anélkül, hogy más fontos funkciókat akadályozna.
 
Akár járműve világítását szeretné korszerűsíteni, akár egyszerűen csak egy törött vagy elavult hátsó lámpát szeretne lecserélni, a LED-es hátsó lámpa 3 in 1 27W-ban kiváló választás. Tartóssága, funkcionalitása és kényelme miatt minden személygépkocsi vagy teherautó elengedhetetlen tartozéka. Ne kössön kompromisszumot a biztonság terén - fektessen be a LED-es hátsó lámpa 3 az 1-ben 27W-be még ma!
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Menny.:db
LED hátsó lámpa 3 az 1-ben 27W
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Feszültség: 12-24V DC
Teljesítmény: 27W
Fényáram: 2700LM
Fényforrás: SMD LED Lámpabúra
színe: Piros + narancssárga
Méret:  95 x 97 x 34 [mm]
Élettartam: 50000 óra
Működési hőmérséklet: -20~+60°C
Ellenállás osztály : IP67
Anyag: ABS + PC
Funkciók: helyzetjelző lámpa (kék kábel) + féklámpa (piros kábel) + irányjelző (sárga vezeték)
Beépítés: Rögzítőcsavarok