Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Led Kiro 12W 4000K mennyezeti lámpa

4.900 Ft (3.858 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelésre 3-5 nap
Cikkszám: V1126
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A Led Kiro 12W 4000K mennyezeti lámpa stílusos és funkcionális kiegészítője bármely helyiségnek. Elegáns kialakításával és energiatakarékos LED izzóival ez a mennyezeti lámpa világos és egyenletes megvilágítást biztosít a térben. Akár a munkához szükséges feladatvilágításra, akár a pihenéshez szükséges hangulatvilágításra van szüksége, a Led Kiro mennyezeti lámpa mindenre kiterjed.
 
A telepítés a mellékelt rögzítőelemekkel és használati utasításokkal gyerekjáték. Egyszerűen rögzítse a lámpa talpát a mennyezethez csavarok segítségével, majd csavarja fel a lámpatestet, amíg biztonságosan a helyére nem kerül. A 4000K színhőmérséklet hűvös fehér fényt eredményez, amely tökéletes otthonának vagy irodájának bármely helyiségébe.
 
Ez a mennyezeti lámpa praktikus tulajdonságai mellett egy csipetnyi modern eleganciát is kölcsönöz helyiségének. Letisztult vonalvezetése és minimalista kialakítása sokoldalú választássá teszi, amely bármilyen belsőépítészeti stílust kiegészíthet. Ráadásul alacsony energiafogyasztásának és hosszú élettartamának köszönhetően a Led Kiro mennyezeti lámpa nemcsak környezetbarát, hanem költséghatékony is.
 
Frissítse fel világítási játékát a Led Kiro 12W 4000K mennyezeti lámpával. A stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja, így otthona vagy munkaterülete elengedhetetlen kiegészítője. Akkor miért várjon? Szerezze be a sajátját még ma, és nézze meg, milyen különbséget tud tenni a helyiségében!

Leírás és Paraméterek

Bemeneti áram: 175-265V AC 50 / 60Hz
Teljesítmény: 12W
Fényforrás:   SMD LED
-ek Fényerő: 840lm (70lm / W) Fényhőmérséklet
(CCT): 4000K (semleges fehér)
CRI (Ra): > 80
Sugárszög: 160 °
Anyag :  Acél (talp) + Műanyag (lámpabúra)
Alapszélesség : Ø230 mm
Méretek: Ø250 * 50 mm
Ellenállási osztály: IP44
 

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu