Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LED mozgásérzékelős, tölthető szekrény alatti lámpa 50cm 3w

3.200 Ft (2.520 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: V0244
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Ez a LED-es mozgásérzékelős, újratölthető szekrény alatti lámpa tökéletes kiegészítője bármely konyhának vagy munkaterületnek. Az 50 cm hosszú és 3 wattos lámpa fényes és energiatakarékos világítást biztosít, bárhol, ahol szükség van rá.
 
A beépített mozgásérzékelő lehetővé teszi a kéz nélküli működtetést, így kényelmesen használható főzés vagy konyhai munka közben. Az újratölthető akkumulátor biztosítja, hogy soha nem kell aggódnia a drága elemek cseréje miatt, így költséghatékony és környezetbarát.
 
Karcsú és vékony kialakításának köszönhetően ez a szekrény alatti világítás könnyen felszerelhető anélkül, hogy túl sok helyet foglalna. A mellékelt ragasztószalaggal vagy csavarokkal szerelhető fel, így rugalmasan választhatja ki az igényeinek legmegfelelőbb opciót.
 
Az ebben a lámpában használt LED-izzók hosszabb élettartammal rendelkeznek a hagyományos izzókhoz képest, így pénzt takaríthat meg a gyakori cserékkel. Ezenkívül kevesebb hőt termelnek, így biztonságosan használhatók kis és szűk helyeken, például szekrényekben.
 
Akár főzéshez, receptek olvasásához van szüksége extra világításra, akár egyszerűen csak hangulatot szeretne kölcsönözni konyhájának vagy munkaterületének, ez a LED-es mozgásérzékelős, újratölthető szekrény alatti lámpa tökéletes megoldás. Könnyen telepíthető, energiatakarékos, és akkor biztosít fényes megvilágítást, amikor csak szüksége van rá.

Leírás és Paraméterek

Bemeneti feszültség: 5V
Anyag: PC
Tápellátás: 3W
USB töltés: Igen
Fényforrás: SMD LED       
Fényszín: 4500K
Méretek: 500 x 20 x 15 [mm]
Mozgásérzékelő: Igen
Akkumulátor: 400mA
Kapcsoló: Igen
A készlet tartalmaz egy lámpát kábel USB
 

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu