Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LED napelemes kerti lámpa leszúrható 10 LED 73cm

2.900 Ft (2.283 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: V3659
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Bemutatjuk a napkollektoros kerti lámpáink legújabb tagját - a 10 LED-es, 73 cm-es LED-es LED-es napkollektoros kerti lámpát. Ez a karcsú és modern kialakítás eleganciát kölcsönöz bármely kültéri térnek.
 
Ez a 10 nagy teljesítményű LED-lámpával felszerelt napkollektoros kerti lámpa fényes és hatékony megvilágítást biztosít kertjében, ösvényén vagy teraszán. A 73 cm-es magasságnak köszönhetően tökéletesen alkalmas nagyobb területek megvilágítására és meleg és hívogató hangulat megteremtésére.
 
Ez a lámpa nem csak esztétikus, de működéséhez a nap energiáját is hasznosítja. Nincs szükség rendetlen vezetékekre vagy drága villanyszámlákra - egyszerűen helyezze a lámpát napközben egy napos helyre, és nézze, ahogy éjszaka bevilágítja a kültéri teret.
 
Ez a tartós anyagokból készült LED-es napelemes kerti lámpa ellenáll a különböző időjárási körülményeknek, így hosszú távú használatot biztosít. Egész évben élvezheti előnyeit anélkül, hogy a karbantartás miatt aggódnia kellene.
 
Frissítse fel kültéri világítási játékát a 10 LED-es, 73 cm-es LED-es LED-es napelemes kerti lámpánkkal még ma. Tapasztalja meg a kényelmet, az energiahatékonyságot és a stílust egy termékben. Szerezze be a sajátját most!

Leírás és Paraméterek

Szürkületérzékelő: Igen
Fény színe: 3000K
Panel: 2V100MAH, 0,2W
Akkumulátor: 1 x 1.2VAA600MAH NI-MH akkumulátor
Teljesítmény: 0,6 W
Dióda forrás: 10x LED
Fényerő: 25 LM
Megvilágítási szög: 360°
Méretek: 73cm
Ellenállási osztály: IP44
Szín: fekete+fehér
Üzemi hőmérséklet: -20 ℃ - 60 ℃
Ház anyaga: műanyag
Töltési idő teljes napfényben: 6-8 óra
Munkaidő: 6-8 óra
A termék 100%-os fényerővel kapcsol be, ha szürkületet észlel.

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu