Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LED PVC profil 33x12 süllyesztett fekete 2m tejes fedlap

4.200 Ft (3.307 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: V8433
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A LED PVC profil 33x12 süllyesztett fekete 2m-es LED PVC profil tejburkolattal sokoldalú és stílusos világítási megoldás bármilyen térben. Ez a profil tartós PVC anyagból készült, amely hosszú élettartamot biztosít. Az elegáns fekete kivitel eleganciát kölcsönöz a profilnak, így különböző modern belsőépítészeti megoldásokhoz illeszkedik.
 
A 33x12 mm-es méretekkel ez a LED-profil különböző méretű és konfigurációjú LED-szalagokat képes befogadni, rugalmasságot biztosítva a világítás tervezésében. Emellett süllyesztett kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a tiszta és zökkenőmentes telepítést bármilyen felületen.
 
A mellékelt tejburkolat szórt fényhatást biztosít, egyenletes fényeloszlást biztosítva, durva káprázás vagy árnyék nélkül. Ezáltal tökéletes olyan helyiségekbe, ahol lágy és hangulatos megvilágításra van szükség, például nappalikban, hálószobákban vagy folyosókon.
 
A 2 m hosszúságú LED-es PVC-profil könnyen levágható bármilyen kívánt hosszúságúra. Ez lehetővé teszi a testreszabást és a pontos telepítést a helyiség egyedi követelményeinek megfelelően.
 
Összességében a LED PVC profil 33x12 süllyesztett fekete 2m-es LED PVC profil tejes borítással kiváló választás azok számára, akik funkcionális és esztétikus világítási megoldást keresnek. Könnyű telepítést, sokoldalú tervezést és kiváló teljesítményt kínál, amely bármely helyiség megjelenését és hangulatát feldobja.

Leírás és Paraméterek

Anyag: PVC
Hossz:  2 [m]
Szín: Fekete
Beépítés: Gipszkartonba süllyesztve
Burkolat: Opál
A LED szalag maximális szélessége: 12mm
Méretek (szélesség x magasság):  33 x 12 [mm

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu