Led szalag profil , rugalmas, hajlítható 2m, eloxált tejszínű fedél

Elérhetőség: Rendelésre 3-5 nap
Cikkszám: V0931
Gyártó: Master led
Szállítási díj: 990 Ft
A LED szalagprofil sokoldalú világítási megoldás, amely rugalmasságot és hajlíthatóságot kínál. Hossza 2 méter, így bőséges lefedettséget biztosít a különböző világítási igényekhez. Az eloxált krémszínű burkolat eleganciát kölcsönöz a profilnak, így mind lakó-, mind kereskedelmi célokra alkalmas.
 
Rugalmas kialakításának köszönhetően a LED szalagprofil könnyen alakítható, hogy bármilyen térbe vagy projektbe illeszkedjen. Akár egy ívelt falat szeretne kiemelni, akár egyedi fényhatásokat szeretne létrehozni, ez a profil a kívánt formára hajlítható anélkül, hogy a funkcionalitását veszélyeztetné.
 
Az eloxált krémszínű borítás nemcsak a LED-szalagprofil esztétikai megjelenését fokozza, hanem védelmet is nyújt a por és a nedvesség ellen. Ezáltal alkalmas kültéri területeken, például kertekben, teraszokon és erkélyeken való használatra.
 
Sokoldalúsága és tartóssága mellett a LED szalagprofil alacsony energiafogyasztásával energiahatékonyságot is kínál. Ez egy környezetbarát megoldás, amely segít csökkenteni az áramszámlákat, miközben megvilágítja a teret.
 
Összességében a LED szalagprofil a legjobb választás azok számára, akik rugalmas és stílusos világítási megoldásokat keresnek. A rugalmasság, a tartósság, az energiahatékonyság és az elegáns kialakítás kombinációja minden modern térben kötelező darab.
2.100 Ft (1.654 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Led szalag profil , rugalmas, hajlítható 2m, eloxált tejszínű fedél
2.100 Ft (1.654 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Anyaga: Rugalmas eloxált alumínium hajlítható lapjára
Méretek:  1,8 x 0,6 x 200 [cm]
Csatorna szélessége: 13mm

Fedlap tejszínű