LED SZÖKŐKÚT VILÁGÍTÁS 6W RGB, IP68 TÁVIRÁNYÍTÓVAL

Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: 96FL6RGB
Gyártó: ELMARK
Szállítási díj: 990 Ft
A LED szökőkútvilágítás 6W RGB, IP68, távirányítóval tökéletes kiegészítője a kültéri vízjátéknak. Ezt a kiváló minőségű fényt úgy tervezték, hogy ellenálljon a zord időjárási körülményeknek, és teljesen vízálló az IP68-as besorolással.
 
A 6W-os teljesítményével ez a fény fény fényes és élénk színeket biztosít, hogy fokozza szökőkútja szépségét. Az RGB (piros, zöld, kék) technológia lehetővé teszi, hogy a színek széles skálájából választhasson, hogy bármilyen alkalomhoz tökéletes hangulatot teremtsen.
 
Ez a fény nem csak sokféle színt kínál, hanem egy kényelmes távirányítóval is rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén változtassa a szín- és fényerőbeállításokat anélkül, hogy fel kellene állnia a helyéről.
 
Ennek a LED-es szökőkútfénynek a telepítési folyamata gyors és egyszerű. Az összes szükséges rögzítőelemet tartalmazza, és mindössze néhány perc alatt felállítható. A telepítés után hátradőlhet, pihenhet, és élvezheti a szökőkútja lenyűgöző fénykijelzését.
 
Dobja fel kültéri terét a LED szökőkútfénnyel 6W RGB, IP68, távirányítóval még ma, és teremtsen lenyűgöző vizuális élményt magának és vendégeinek.
36.456 Ft (28.706 Ft + ÁFA)
Menny.:db
LED SZÖKŐKÚT VILÁGÍTÁS 6W RGB, IP68 TÁVIRÁNYÍTÓVAL
36.456 Ft (28.706 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ez a LED szökőkút világítás 6W RGB, IP68 távirányítóval egy különleges megoldás a szökőkutak világításának. A 6W-os LED fényforrásoknak köszönhetően erőteljes és intenzív fény jelenik meg, ami akár 20 méterig is elérheti a vízfelszín alatt lévő helyeket. Az IP68-as védettségi osztály biztonságot nyújt az esetleges vizes környezetben való használat során. A távirányító segítségével egyszerűen állíthatja be a színhőmérését és az élességet, hogy illeszkedjen az Ön igényeihez. Ez a termelkedés ideális mind otthoni, mind pedig ipari alkalmazásokhoz.

Névleges feszültség 12V
Teljesítmény 6W
Tartalmazza a fényforrást LED
Test színe Szürke
Szerelési módszer Beépített szerelés
Irányítószám IP68
Discount Group C
Az anyag típusa Rozsdamentes acél
Méretek (mm) 80x130