Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LED zseblámpa kempinglámpa 3W COB 3xAA

3.300 Ft (2.598 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: V0480
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Ez a LED-es kemping fáklya tökéletes a következő szabadtéri kalandodhoz! A nagy teljesítményű 3W-os COB (Chip on Board) LED technológiával ez a zseblámpa fényes és hatékony világítást biztosít. Kompakt méretének köszönhetően könnyen csomagolható és hordozható, míg masszív felépítése biztosítja a tartósságot bármilyen kempingezési vagy túrázási helyzetben.
 
Három AA elemmel működik, így ez a zseblámpa hosszú élettartamú, és szükség esetén könnyen cserélhető. A COB LED a hagyományos LED-ekhez képest hosszabb élettartammal is rendelkezik, így ez a zseblámpa megbízható társ lesz minden jövőbeli kirándulásán.
 
A 3 W-os COB LED széles fénysugarat bocsát ki, így a sötétben is tisztán láthat, és ismeretlen terepen is tájékozódhat. Akár táborhelyet állít fel, vacsorát főz vagy éjszakai túrát tesz, ez a zseblámpa biztosítja a szükséges megvilágítást.
 
Ne induljon el a következő táborozásra a LED-es zseblámpa kemping zseblámpa 3W COB 3xAA nélkül. Tökéletes kiegészítője a kültéri felszerelésének, és nyugalmat ad a tudat, hogy megbízható fényforrással rendelkezik, bárhová is vezessen a kaland.

Leírás és Paraméterek

Teljesítmény: 3W COB
Fényerő: 240lm
Tápellátás: 3 x AA (LR06)
Működési idő: kb 6h (a használt elemektől függően)
Hatótáv: 5-10m
Fényhőmérséklet (CCT):   6000K
Súly: 210g (elemek nélkül)
Méretek összecsukva:  125 x 85 x 85 [mm]
Méretek kihajtva:  180 x 85 x 85 [mm]
Anyag: Műanyag + acél
Szín:  Fekete
 

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu