Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mennyezeti lámpa 230V 18W 4000K mozgásérzékelős

5.454 Ft (4.294 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 99DS409
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Ez a mennyezeti lámpa tökéletes otthonának bármelyik helyiségébe, mivel praktikus világítást és energiahatékonyságot egyaránt biztosít. A 230 V-os tápegységnek és a 18 W-os teljesítménynek köszönhetően fényes fényt bocsát ki, amely biztosan megvilágít minden teret. A 4000K színhőmérséklet hűvös fehér fényt teremt, amely ideális az olyan feladatokhoz, mint az olvasás vagy a munka.
 
Ami azonban kiemeli ezt a mennyezeti lámpát a többi közül, az a beépített mozgásérzékelő. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a lámpa egy bizonyos tartományon belül érzékelje a mozgást, és automatikusan bekapcsoljon, amikor valaki belép a szobába, és kikapcsoljon, amikor elhagyja azt. Ez nemcsak energiát takarít meg, hanem a fali kapcsolók vagy húzózsinórok szükségtelenségét is kiküszöböli.
 
A mozgásérzékelő az Ön preferenciáinak megfelelően állítható be, az érzékenység és az időkésleltetés beállítási lehetőségeivel. Ezáltal testreszabhatóvá válik, hogy megfeleljen az Ön egyedi igényeinek, és segít meghosszabbítani a lámpa élettartamát.
 
Ezenkívül ez a mennyezeti lámpa elegáns és modern dizájnnal rendelkezik, amely zökkenőmentesen illeszkedik bármilyen dekorációs stílushoz. Kompakt méretének köszönhetően bármely helyiségben könnyen felszerelhető - egyszerűen szerelje fel a mennyezetre a mellékelt hardver segítségével.
 
Tapasztalja meg a kényelmet, a hatékonyságot és a stílust a 230V 18W 4000K teljesítményű, mozgásérzékelővel ellátott mennyezeti lámpánkkal. Frissítse fel otthoni világítását még ma!

Leírás és Paraméterek

Teljesítmény 18W
Tartalmazza a fényforrást LED
Fényáram 1560lm
Színhőmérséklet (K) 4000
Test színe Fehér
Alak Kerek
Védettség IP40
Discount Group C
Átlagos élettartam 30000h
Az anyag típusa Plastic
Méretek (mm) D:290/H:80
Márka ELMARK
Garancia 3+2

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu