Milwaukee Fémházas mérőszalag 5 m / 19 mm

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: MIL4932451638
Gyártó: Milwaukee
Szállítási díj: 990 Ft
A Milwaukee fém mérőszalag egy kiváló minőségű mérőeszköz, amely tökéletes bármilyen építési vagy barkácsprojekthez. Az 5 méteres hosszával és 19 mm-es szélességével ez a mérőszalag egyszerre kínál pontosságot és tartósságot.
 
A mérőszalag fémszerkezetének köszönhetően strapabíró, és törés vagy elhajlás nélkül képes ellenállni a nagy igénybevételnek. A pengét nejlonnal vonták be, hogy megvédjék a kopástól, így biztosítva a hosszú élettartamot.
 
A mérőszalagon lévő méretek hüvelykben és centiméterben is egyértelműen jelölve vannak, így könnyen leolvasható és bármilyen projekthez használható. A szalag vége erős mágneses kampóval van ellátva, így könnyen rögzítheti fémfelületekre a kéz nélküli méréshez.
 
A kényelmes, gumibetétes fogantyúnak köszönhetően ezt a mérőszalagot könnyű tartani és hosszabb ideig használni. Egy kényelmes övcsipesszel is rendelkezik, így mindig kéznél lehet.
 
Akár profi kivitelező, akár lelkes barkácsoló, a Milwaukee fém mérőszalag nélkülözhetetlen eszköz a pontos és hatékony mérésekhez. Akkor miért várjon? Adjon hozzá egyet a szerszámosládájához még ma, és meglátja, milyen különbséget tud tenni a projektjeiben!
3.970 Ft (3.126 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Milwaukee Fémházas mérőszalag 5 m / 19 mm
3.970 Ft (3.126 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Milwaukee Fémházas mérőszalag 5 m / 19 mm 4932451638
A szalag mindkét oldalán nylon bevonat. Kiváló tartósság, védelem a por, piszok, törmelék és víz ellen
Fényelnyelő bevonat a mérőszalagon, ami tükröződésmentessé teszi a szalagot és megkönnyíti annak leolvasását erős napfényben is
Ujjal történő megállítás a kényelmesebb tartásért, beépített ujjvédő, amely megvédi az ujjakat a szalag visszahúzódásakor
Mérce mindkét oldalon: vízszintes mérési skála az elülső oldalon, függőleges mérési skála a hátoldalon a még jobb olvashatóságért
Prémium minőség 19 mm szalag szélességgel
5 ponton megerősített ház a tartósságért
Övcsipesz: könnyű felcsatolás a ruha felsértése nélkül
Extra nagy 360°-ban elfordítható kampó: az anyag minden oldalára könnyen felakasztható
Építész mérce: a berajzolt skálák egyszerű leolvasása (ISO 5455). Lehetővé teszi a távolságok mérését és az anyag igény felmérését közvetlenül az építkezésen.
Gumírozott fogási felület az extra kényelemért és tartósságért

Hossz:5 m
Szélesség:19 mm

Hasonló termékek