Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NYM-J 4x 1,5 szürke 300/500V tömör installációs vezeték (MB-Cu, MBCu)

410 Ft (323 Ft + ÁFA)
Menny.:méter
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám: VEZ2100017
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Az NYM-J 4x 1,5 szürke (100) 300/500V-os tömör telepítőhuzal MB-Cu (többtűs csupasz réz) vagy MBCu (többtűs ónozott réz) anyagból készül, és általában épületek elektromos szereléséhez használják. Feszültségi besorolása 300/500V, ami azt jelenti, hogy folyamatos használat esetén 300 voltig, ideiglenes használat esetén pedig 500 voltig bírja a feszültséget.
 
Ez a vezetéktípus beltéri és kültéri alkalmazásra egyaránt alkalmas, és száraz és nedves helyeken egyaránt használható. Szilárd felépítésének köszönhetően könnyen lecsupaszítható és lezárható, így a villanyszerelők és a barkácsolók kedvelt választása.
 
A vezeték színkódolt, szürke szigeteléssel rendelkezik, ami segíti a könnyű azonosítást a telepítés során. A termék nevében szereplő "4x" azt jelzi, hogy ez a vezeték négy vezetőt tartalmaz, mindegyik 1,5 mm² keresztmetszetű.
 
A 100 méteres teljes hosszával ez a vezeték elegendő hosszúságot biztosít a legtöbb elektromos projekthez. Kompakt méretének köszönhetően könnyen tárolható és szállítható.
 
Az NYM-J vezeték megfelel az összes szükséges biztonsági szabványnak és előírásnak, így megbízható és biztonságos teljesítményt biztosít az Ön elektromos létesítményeiben. Tehát akár új épületet kábelez, akár felújítást végez, az NYM-J 4x 1,5 szürke (100) 300/500V-os szilárd szerelési vezeték kiváló választás minden vezetékezési igényéhez.

Leírás és Paraméterek

Szín : Szürke
Erek száma : 4
Szakasz : 1.5 mm²
*Megjegyzés : Ár/méter

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu