Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Solar LED reflektor IP65 78xSMD mozgásérzékelős

6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: V1361
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Bemutatjuk a tökéletes megoldást a kültéri világításhoz - a Solar LED reflektor IP65 78xSMD mozgásérzékelővel. Ezt az innovatív reflektort úgy tervezték, hogy fényes és hatékony világítást biztosítson a kültéri terekben, miközben energiatakarékos és elősegíti a fenntarthatóságot.
 
A 78 kiváló minőségű SMD LED-del felszerelt reflektor erőteljes és széles fénysugarat bocsát ki, maximális láthatóságot és biztonságot biztosítva. Az IP65-ös besorolásnak köszönhetően ellenáll a pornak, a víznek és más külső elemeknek, így mindenféle időjárási körülmények között használható.
 
De ez még nem minden - ez a reflektor beépített mozgásérzékelővel rendelkezik, amely automatikusan bekapcsolja a fényt, ha bármilyen mozgást észlel a hatósugarán belül. Ez nemcsak energiát takarít meg, hanem elrettentőleg hat a potenciális betolakodókra.
 
A legjobb rész? Ez a reflektor teljes egészében napenergiával működik, így nincs szükség külső áramforrásra vagy vezetékekre. Egyszerűen csak telepítse egy olyan helyre, ahol közvetlen napfény éri, és hagyja, hogy a nap tegye a többit. Mivel nincs áramköltség, ez a reflektor nemcsak környezetbarát, hanem költséghatékony is.
 
Tehát miért várjon? Frissítse kültéri világítási játékát még ma a mozgásérzékelővel ellátott IP65 78xSMD napelemes LED-es reflektorral, és tapasztalja meg a funkcionalitás, a hatékonyság és a fenntarthatóság tökéletes kombinációját.

Leírás és Paraméterek

Alkonyat érzékelő: Igen
Fényszín: 5500K
CRI: >80
Akkumulátor:  3,7V 2000 mAh
Napelem: 5,5V 2,5W
Fényforrás: 78x SMD LED
Teljesítmény: 15W
Fényerő: 450lm
Sugárzási szög: 120° 
Méretek: 220 x141 mm]
Ellenállási osztály: IP65
Üzemi hőmérséklet:  -10°~+45°
Ház anyaga:  ABS
Mozgásérzékelő típusa: PIR
Érzékelő látószöge: 120°
Észlelési távolság: 3-5m
Töltési idő közvetlen napfényben: kb. 6-8 óra
Működés idő: kb 8 óra
Gyűjtőcsomagolás: 40 db
Raklaponkénti mennyiség: 240 db

Alkonyat érzékelése után a termék készenléti üzemmódba lép és nem világít, mozgás érzékelésekor 100%-os fényerővel világít

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu