Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Áram-védőkapcsoló

A villamos energia kétségtelenül mindenki számára nélkülözhetetlen része a mindennapi életnek. Bár ez lehetővé teszi számunkra, hogy több ezer új eszközt és technológiát használjunk, veszélyes is lehet, ha nem kezelik óvatosan. A készülékek által használt áram feszültsége elegendő ahhoz, hogy az eszközök működjenek, de sok esetben halálos lehet az emberi test számára. Mindent meg tenni kell azért hogy megakadályozzuk a véletlen elektromos érintkezést, és ez a Fi-rele eszközök célja. Amikor először hallják a fi-rele fogalmát, sokan valószínűleg nem tudják pontosan mi az. A villamos energiával való munkavégzés során a korszerű egészségügyi és biztonsági előírásoknak való megfelelés érdekében a fi-relék használata a gyakorlatban kötelezőek. Az alábbiakban megtudhatja, hogy pontosan milyen tipusú fi-relék léteznek, és miért olyan fontosak Önnek és otthonának.

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: LEG402036
Beszállítói raktáron 2-4 nap
9.094 Ft
Cikkszám: LEG402037
Beszállítói raktáron 2-4 nap
9.743 Ft
Cikkszám: LEG402074
Beszállítói raktáron 2-4 nap
11.913 Ft
Cikkszám: LEG402075
Beszállítói raktáron 2-4 nap
12.673 Ft
Cikkszám: LEG602136
Beszállítói raktáron 2-4 nap
13.410 Ft
Cikkszám: LEG402076
Beszállítói raktáron 2-4 nap
14.186 Ft
Cikkszám: 411559
Beszállítói raktáron 2-4 nap
16.386 Ft
Cikkszám: LEG411764
Beszállítói raktáron 2-4 nap
21.327 Ft

Legyen szó otthoni vagy irodai környezetről, mindenhol vannak falban futó vezetékek. Ezek révén valósítható meg például az épület fényellátása, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy komfortosan érezzük magunkat és el tudjuk végezni a napi feladatainkat. Ugyanakkor az áram-védőkapcsoló fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni. Ez egy olyan készülék, ami adott szituációban lekapcsolja a mögötte lévő elektromos hálózatot. Erre több okból kifolyólag is szükség lehet. Például akkor, amikor a rendszer valamiért zárlatos lesz, vagy ha valaki véletlenül megérinti a hálózat feszültség alatt lévő részét. Ez bármikor megtörténhet, ha meghibásodás esetén sort kell keríteni a javításra, szerelésre.

Ilyenkor az áram-védőkapcsoló azonnal bekapcsol, ezzel megakadályozva a súlyosabb problémákat, életveszélyes helyzeteket. Ezeket a készülékeket mindenhol érdemes használni, ahol árammal működő tárgyak, háztartási egységek vannak. Nem feltétlenül csak a maradandó károsodást okozó áramütés megakadályozása érdekében, hanem a zárlat elkerülése végett is, ami adott esetben akár lakás- vagy irodatüzet is okozhat. Az áramkörrel kapcsolatos problémákat sok helyen a túláram védelmi berendezésekkel védik ki, de ahol ezek nem állnak rendelkezésre, ott az áram-védőkapcsolók nyújthatnak biztonságot. Amennyiben Ön is biztosra szeretne menni, akkor érdemes beszereznie egy ilyen biztonságtechnikai készüléket, ami azonnal bekapcsol, ha szükség van rá. A kínálatunkban többféle modellt is találhat, amik hosszútávon is megbízható működésre képesek.

Árukereső.hu