Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WAGO 221-2411 vezeték összekötő sodrott 2-es, átlátszó, max. 4 mm2, 32A

186 Ft (146 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: WAGO2212411
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A WAGO 221-2411 vezetékcsatlakozót az elektromos áramkörökben lévő vezetékek csatlakoztatására tervezték. Legfeljebb 4 mm2 -es vezetékek csatlakoztatására alkalmas, és 32A maximális áramerősséggel rendelkezik. A csatlakozó átlátszó házzal rendelkezik, amely lehetővé teszi a csatlakozás könnyű ellenőrzését.
 
A WAGO 221-2411 vezetékcsatlakozó használatához először is távolítsa el a szigetelést minden egyes csatlakoztatandó vezeték végéről. Ezután csavarja össze az egyes huzalok szálait, hogy szilárd kapcsolatot hozzon létre. Helyezze a sodrott végeket a csatlakozó mindkét oldalán lévő nyílásokba, és a narancssárga kar lenyomásával rögzítse őket. Ez rögzíti a vezetékeket a helyükön, és biztonságos kapcsolatot hoz létre.
 
A WAGO 221-2411 átlátszó háza lehetővé teszi, hogy vizuálisan ellenőrizze a csatlakozást, hogy megbizonyosodjon a megfelelő rögzítésről. Ez megnyugvást adhat Önnek abban a tudatban, hogy az elektromos csatlakozások biztonságosak és megbízhatóak.
 
Ezenkívül ez a vezetékcsatlakozó két tesztporttal is rendelkezik a tetején a kényelmes teszteléshez anélkül, hogy vezetékeket kellene eltávolítania. Egyszerűen helyezzen be egy mérőszondát ezen portok egyikébe a feszültség vagy a folytonosság méréséhez.
 
Összességében a WAGO 221-2411 vezetékcsatlakozó egy sokoldalú és megbízható eszköz minden olyan elektromos projekthez, amely csavart csatlakozásokat igényel. Kompakt mérete és nagy áramerőssége alkalmassá teszi különböző alkalmazásokhoz a lakossági, kereskedelmi vagy ipari környezetben.

Leírás és Paraméterek

WAGO 221-2411 vezeték összekötő sodrott 2-es, átlátszó, max. 4 mm2, 32A

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu