Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WAGO 221-613 vezeték összekötő sodrott 3-as, átlátszó 6mm2

330 Ft (260 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám: WAGO221613
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A WAGO 221-613 vezetékcsatlakozó egy megbízható és kiváló minőségű elektromos csatlakozó, amely a legnehezebb kábelezési kihívásokkal is megbirkózik. Úgy tervezték, hogy akár három vezetéket is biztonságosan összekapcsoljon és csavarjon, így tökéletes mind lakossági, mind kereskedelmi alkalmazásokhoz.
 
Ennek a vezetékcsatlakozónak az egyik kiemelkedő jellemzője az átlátszó kialakítása. Ez nemcsak a csatlakozás könnyű ellenőrzését teszi lehetővé, hanem azt is biztosítja, hogy a csatlakozón kívül nem maradnak kóbor vezetékek, csökkentve ezzel a rövidzárlatok és egyéb potenciális veszélyek kockázatát.
 
A funkcionális kialakítás mellett a WAGO 221-613 vezetékcsatlakozó maximális kapacitása 6 mm2 , ami azt jelenti, hogy nagyobb átmérőjű vezetékeket is képes kezelni, amelyekre a nagyobb igénybevételű alkalmazásoknál lehet szükség. Ezáltal sokoldalú választás a különböző vezetékezési igényekhez.
 
Összességében a WAGO 221-613 drótcsatlakozó csavart 3, átlátszó 6mm2 egy csúcsminőségű termék, amely kényelmet és biztonságot kínál egy csomagban. Robusztus felépítésével és hatékony teljesítményével nélkülözhetetlen eszköz minden villanyszerelő vagy barkácsoló számára, aki megbízható és biztonságos csatlakozásokat szeretne biztosítani elektromos projektjei során.

Leírás és Paraméterek

WAGO 221-613 vezeték összekötő sodrott 3-as, átlátszó 6mm2

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu