Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elektromos autó töltőkábel 32A 3-Fázis T2-T2 8m Gewiss Cordset

113.670 Ft (89.504 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám: GEWGWJ5838CL
Gyártó:
Szállítási díj: Ingyenes
Az elektromos autótöltő kábel szükséges tartozék az elektromos autó otthoni vagy útközbeni töltéséhez. Ezt a speciális kábelt 32A kapacitással tervezték, amely gyors és hatékony töltést tesz lehetővé. Emellett 3 fázisú funkcióval is fel van szerelve, amely egyenletes áramlást biztosít járművének.
 
A T2-T2 csatlakozótípus biztosítja a kompatibilitást a piacon lévő legtöbb elektromos autóval. Ez sokoldalúvá teszi a készüléket azok számára, akiknek esetleg több elektromos járművük van, vagy a jövőben tervezik a frissítést.
 
8 méteres hosszával ez a Gewiss kábelkészlet bőséges hatótávolságot biztosít a töltőállomástól a járműig, lehetővé téve a parkolás és a pozícionálás rugalmasságát. Ez az extra hosszú kábelkészlet kiküszöböli a hosszabbító kábelek szükségességét is, így biztosítva a biztonságot és csökkentve a potenciális veszélyeket.
 
Összefoglalva, az Elektromos autó töltőkábel 32A 3-fázisú T2-T2 8m Gewiss kábelkészlet minden elektromos autó tulajdonosának elengedhetetlen eleme. Nagy áramerősségű kapacitása, kényelmes csatlakozótípusa és hosszúsága megbízható és hatékony választássá teszi minden töltési igénye kielégítésére.

Leírás és Paraméterek

Áram fajtájaAC 3-fázisú

Kommunikációs vezetékek száma 1

Járműoldal típusatípus  2

Infrastruktúra oldal típusatípus  2

TöltőmóduszMode 3

Névleges áram 32 A

Névleges feszültség 380 V

Kábelhossz 5 m

Kábeltípus egyenes

Érintkezőanyag CuZn

Az érzékelők felületi kezelése ezüstözött

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu