Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási feltételek

Kiszállítás futárszolgálattal
Ha a csomagot a Express One futárszolgálata kézbesíti, a csomagolási költségek nem kerülnek felszámításra, ugyanakkor a szállítás költsége igen.
A szállítási díj változó, s annak összege a megrendelt árucikkek összértékén felül fizetendő.
A futárszolgálat szolgáltatása után fizetendő szállítási díjak:
Házhozszállítás 1490 Ft,
Csomagpontra szállítás 1100 Ft
 
 
Utánvét kezelési díj 400 Ft
 
Címzetteknek fenntartott ügyfélszolgálat
+36 1 8 777 400 
 
 
Az MPL futárszolgálat szolgáltatása után fizetendő szállítási díjak:
 
MPL házhozszállítás  1390 Ft
MPL postán maradó    1200 Ft
MPL csomagpont  1200 Ft
MPL csomagautómata 990 Ft
MPL terjedelmes csomag ( 2 méter ) 1900 Ft

Utánvét kezelési díj 400 Ft

 
A Magyar Posta telefonszáma lakossági ügyfeleknek: +36 1 767 8282    8 - 17 óra
 
A teljes összeget a csomag átvételekor a futárnak kell fizetni. A  futárja a kézbesítés munkanapokon 8 és 17 óra között végzi. A összeghatártól függetlenül kétszer kísérli meg kézbesíteni a csomagot. A futárszolgálat E-mail értesítést küld  a kiszállítás napjáról. Az e-mail-es értesítő tartalmazza a küldemény csomagszámát, utánvét összegét, feladó, valamint a megrendelő adatait. Amennyiben a kiszállítás napja nem megfelelő a megrendelő részére, az e-mail-ben szereplő link segítségével a kézbesítés napját át tudja ütemezni másik napra.
Amennyiben kapcsolattartásként hazai mobil-telefonszámot adott meg úgy a SMS által is értesítési a megrendelőt a kézbesítés előtt munkanap estélyén a várható szállítás napjáról. Amennyiben a kiszállítás napjafutárszolgálat nem megfelelő a megrendelő részére, úgy válasz SMS-ben, vagy a telefonszám felhívásával a kézbesítés napját át tudja ütemezni másik napra.
Amennyiben a megrendelő a megrendelt termék átvételét a futárnál megtagadja, vagy a választott csomagponton nem veszi át úgy a vásárló a szállítási díjat, a visszaszállítást, és a csomagolási díjat, köteles eladónak megtéríteni
Köteles az eladónak megtéríteni. szállítás 1600.-Ft vissza szállítás 1000.- Ft csomagolás 200.-Ft.. Erről az összegről az eladó a csomag visszaérkezését követően
díjbekérőt küld a vásárló számára.
Amennyiben a vásárló a fizetésnek nem tesz eleget, úgy az eladó jogi űtra tereli a tartozást, ami a vásárlónak plusz költséggel jár.
 
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu