Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási feltételek

Kiszállítás futárszolgálattal
 Ha a csomagot a GLS futárszolgálata kézbesíti, a csomagolási költségek nem kerülnek felszámításra, ugyanakkor a szállítás költsége igen.
A szállítási díj változó, s annak összege a megrendelt árucikkek összértékén felül fizetendő.
A GLS futárszolgálat szolgáltatása után által fizetendő szállítási díjak:
 Házhozszállítás 1590 Ft,
 Csomagpontra szállítás 1300 Ft
Utánvét kezelési díj 400 Ft
 
Címzetteknek fenntartott ügyfélszolgálat
munkanapokon 7.00 - 20.00 érhető el

Telefon: (+36 29) 88 67 00
Mobil: +36 20 890-0660*
 
A teljes összeget a csomag átvételekor a futárnak kell fizetni. A GLS futárja a kézbesítés munkanapokon 8 és 17 óra között végzi. A GLS összeghatártól függetlenül kétszer kísérli meg kézbesíteni a csomagot. A GLS E-mail értesítést küld  a kiszállítás napjáról. Az e-mail-es értesítő tartalmazza a küldemény csomagszámát, utánvét összegét, feladó, valamint a megrendelő adatait. Amennyiben a kiszállítás napja nem megfelelő a megrendelő részére, az e-mail-ben szereplő link segítségével a kézbesítés napját át tudja ütemezni másik napra.
Amennyiben kapcsolattartásként hazai mobil-telefonszámot adott meg úgy a GLS SMS által is értesítési a megrendelőt a kézbesítés előtt munkanap estélyén a várható szállítás napjáról. Amennyiben a kiszállítás napja nem megfelelő a megrendelő részére, úgy válasz SMS-ben, vagy a telefonszám felhívásával a kézbesítés napját át tudja ütemezni másik napra.
Amennyiben a megrendelő a megrendelt termék átvételét a futárnál megtagadja, akkor az eladó a szállítási díjat, a visszaszállítást, és a csomagolási díjat, a vásárló
Köteles az eladónak megtéríteni. szállítás 1600.-Ft vissza szállítás 1000.- Ft csomagolás 200.-Ft.. Erről az összegről az eladó a csomag visszaérkezését követően
díjbekérőt küld a vásárló számára.
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu