Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gumi dugvilla kihúzó gyűrűvel Stilo

940 Ft (740 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: STI1213
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A kihúzható fogantyúval ellátott Stilo gumidugó sokoldalú és kényelmes eszköz minden háztartásban. A tartós és kiváló minőségű gumiból készült dugó különböző méretű palackok, üvegek és edények lezárására használható. Kihúzható fogantyú funkciója lehetővé teszi a könnyű eltávolítást és behelyezést, így tökéletes a mindennapi használatra.
 
A kihúzható fogantyúval ellátott Stilo gumidugó használatához egyszerűen nyomja be a dugót a palack vagy az üveg nyílásába, amíg az szorosan lezárja azt. Ha ki kell vennie, csak fogja meg a fogantyút, és óvatosan húzza ki. A rugalmas gumi anyag minden alkalommal biztosítsa a szoros illeszkedést, így a folyadékok frissen és lezárva maradnak.
 
Ez a dugó nem csak funkcionális, de elegáns dizájnja is van, amely stílusossá teszi konyháját vagy bárját. A Stilo fogantyú különböző színekben kapható, így kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban illik személyes ízléséhez.
 
A konyhai praktikus felhasználás mellett a kihúzható fogantyúval ellátott Stilo gumidugó utazáskor is jól jön. Használható piperepalackok vagy folyadékot tartalmazó mini méretű tartályok lezárására, hogy megakadályozza a kiömlést a poggyászában.
 
Fektessen be még ma a kihúzható fogantyúval ellátott Stilo gumidugóba, és tegye a palackok és üvegek lezárását problémamentes feladattá!

Leírás és Paraméterek

Anyaggumi

VédettségIP44

Dugaszolásirányegyenes

Csatlakoztatási technikacsavarbilincs

Színfekete

Névleges feszültség250 V

Névleges áram16 A

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu