12 mod. sülly. elosztószekrény átl. ajtóval

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: FAMA-8429760151340-3512
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Ezt az elosztószekrényt 12 modullal tervezték, hogy bőséges helyet biztosítson a különböző elektronikus alkatrészek szervezéséhez és tárolásához. Süllyesztett kialakítással rendelkezik, így a falhoz süllyesztve is felszerelhető, így elegáns és helytakarékos telepítést tesz lehetővé.
 
A szekrény átlátszó ajtaja láthatóvá teszi a benne lévő tartalmat, így a szükséges berendezések könnyen azonosíthatók és hozzáférhetőek. Ez egyben kiküszöböli az ajtó állandó nyitásának és zárásának szükségességét, így időt és energiát takarít meg a rendszer kezelése során.
 
A kiváló minőségű anyagokból készült szekrény tartósságot és védelmet biztosít az érzékeny berendezések számára. Az átlátszó ajtó edzett üvegből készült, amely szilárdságot és ellenállást biztosít az ütésekkel vagy törésekkel szemben.
 
Ezenkívül ez a 12 modulos süllyesztett elosztószekrény több kábelbevezetési ponttal rendelkezik a szervezett kábelkezelés érdekében. Ez segít csökkenteni a rendetlenséget és fenntartani a rendezett megjelenést bármely helyiségben.
 
Összességében ez az elosztószekrény ideális megoldás az elektronikus rendszerek szervezésére és biztosítására mind lakó-, mind kereskedelmi környezetben. Sokoldalú kialakítása lehetővé teszi, hogy bármilyen környezetbe zökkenőmentesen illeszkedjen, miközben hatékony tárolást és védelmet biztosít az értékes berendezések számára.
8.730 Ft (6.874 Ft + ÁFA)
Menny.:db
12 mod. sülly. elosztószekrény átl. ajtóval
8.730 Ft (6.874 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

12 modulos elosztószekrény

  • süllyesztett
  • átlátszó ajtóval
  • külső méret: 215x305x100mm
  • süllyesztett méret: 195x235x55mm
  • IP40

Hasonló termékek