Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A lépcső világítás játék a fényekkel

A lépcső világítás első ránézésre és talán még ötödik pillantásra is dekorációs megoldásnak tűnik, aminek a segítségével valóban szemeket kényeztető látvány érhető el. Viszont kár lenne szó nélkül elmenni a praktikus jellemvonások mellett. Mert azok is figyelmet érdemelnek.

 

A lépcső világítás nem mindennapi hangulatot teremt

Nézzük először is a magától értetődő előnyöket! Ha a lépcsősor külön megvilágítással rendelkezik, az bizony nem hétköznapi atmoszférát eredményez. Egyetlen szemvillanás elegendő a hangulat felméréséhez és átéléséhez. Különleges, egyedi, aminek a megvalósítása egy cseppet sem bonyolult. Ráadásként azon túl, hogy a telepítés még laikusként sem okozhat nehézséget vagy fennakadást, az energiatakarékos fogyasztás sem kérdéses. Utóbbi természetesen a ledes technológiának köszönhető, ami mindennek tetejében kimagasló élettartamot is borítékol. Tehát erre a típusú beruházásra célszerű sokszorosan megtérülő befektetésként tekinteni, ami már rövidtávon is visszahozza az árát, viszont hosszútávon különösen sok előnyt tartogat.

De, ahogy arra utaltunk, a praktikusságot is ildomos kihangsúlyozni. Hiszen ha a lépcsőfokok a legnagyobb sötétségben is jól láthatóan kirajzolódnak, akkor az esés kockázata nagyjából a nullára redukálható. Ez még akkor is hatalmas jelentőséggel bír, ha amúgy a fokok magassága, távolsága jól ismert, kiismert.

lépcső világítás sokat fogyaszt?

Egyáltalán nem, ahogy erre már fentebb is céloztunk. Tehát ez a fajta világítástechnikai alternatíva egyáltalán nem exkluzív vagy luxus, hanem alapvető, ami egészen egyszerűen jár és amivel igazán érdemes élni.

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu