LED-es figyelmeztető lámpa, 7 mód 12/24V-os 36 W mágneses talp

Elérhetőség: Rendelhető 8-10 nap
Cikkszám: A9123
Gyártó: ledlight
Szállítási díj: 990 Ft
Bemutatjuk a LED-es figyelmeztető lámpák családjának legújabb tagját - a 7 üzemmódú 12/24V 36W-os mágneses alaplámpát. Erőteljes 36 wattos teljesítményével ez a lámpa biztosan felkelti az úton közlekedő járművezetők figyelmét.
 
A 7 különböző üzemmóddal, köztük stroboszkópos és villogó mintákkal felszerelt figyelmeztető lámpa tökéletes a különböző vészhelyzetekben. Akár rendőr, akár tűzoltó vagy, vagy egyszerűen csak figyelmeztetned kell másokat az úton, ez a sokoldalú lámpa mindenre kiterjed.
 
A mágneses alapnak köszönhetően bármilyen fémfelületre könnyen felszerelhető, így ideálisan használható járműveken, például teherautókon, személygépkocsikon, sőt motorkerékpárokon is. Az erős mágnes biztosítja, hogy a lámpa még rázós út során is biztonságosan a helyén maradjon.
 
De ez még nem minden - ez a LED-es figyelmeztető lámpa 12/24 V-os kompatibilitással is rendelkezik, így hagyományos és modern járműveken egyaránt használható. Tehát nem számít, milyen típusú járműve van, vagy hol található, ez a lámpa működni fog az Ön számára.
 
Ne kössön kompromisszumot a biztonság terén, amikor a munkájáról vagy a napi ingázásról van szó. Szerezze be még ma a 7 üzemmóddal és mágneses talppal ellátott LED-es figyelmeztető lámpánkat, és maradjon mindig látható az úton.
29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db
LED-es figyelmeztető lámpa, 7 mód 12/24V-os 36 W mágneses talp
29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az ED-es figyelmeztető lámpa egy hatékony és megbízható eszköz a gépjárművek biztonságosabbá tételére. Az izzó típusú lámpa kiváló minőségű anyagokból készült, hogy hosszú élettartamot és magas teljesítményt biztosítson. A termék két feszültségtartományban működik, így lehetőség van a 12V-os vagy a 24V-os tápfeszültség használatára, attól függően, hogy a gépjármű milyen elektromos rendszerrel rendelkezik. Az ED-es figyelmeztető lámpa 36 W-os teljesítményével erős és intenzív fényt bocsát ki, amely messzebbre láthatóvá teszi a járművet. Ezért a lámpa ideális választás a sötét vagy rossz látási viszonyok között közlekedő gépjárművek számára. A termék mágneses talppal rendelkezik, ami lehetővé teszi a könnyű és gyors felszerelést a járműre. A talp erős tapadást biztosít, így a lámpa nem mozdul el és stabilan rögzül még hosszabb úton, vagy gyorsabb tempónál sem. Ezenkívül a mágneses talpnak köszönhetően a lámpa gyorsan és egyszerűen áthelyezhető más járműre is, anélkül hogy bármilyen maradandó nyomot hagyna. Továbbá, az ED-es figyelmeztető lámpa cikkszáma A9123, így könnyedén felismerhető és azonosítható a termék között. Az ED-es figyelmeztető lámpa könnyen telepíthető és használható, valamint erős és intenzív fényével hozzájárul a gépjármű biztonságos és hatékony közlekedéséhez.

Youtube videók