Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

FILO LED mennyezeti lámpa 18W kerek 4000K DIP mikrohullámú érzékelővel

13.200 Ft (10.394 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: V0621
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A FILO LED-es mennyezeti lámpa sokoldalú és energiatakarékos világítási lehetőség, amely tökéletes otthonának vagy irodájának bármely helyiségébe. Ez a 18 W-os kerek lámpa 4000K színhőmérsékletű, világos, természetes fényt biztosít, így funkcionális és környezeti világításra egyaránt alkalmas.
 
Ennek a mennyezeti lámpának az egyik kiemelkedő jellemzője a beépített mikrohullámú érzékelő. Ez az érzékelő lehetővé teszi, hogy a lámpa érzékelje a mozgást, és ennek megfelelően állítsa be a fényerejét, így ideális választás olyan helyiségekbe, ahol nem mindig van szükség teljes megvilágításra, például folyosókra vagy fürdőszobákba. Az érzékelő segít az energiatakarékosságban is, mivel automatikusan kikapcsolja a lámpát, ha nem érzékel mozgást.
 
A FILO LED mennyezeti lámpa egyedi DIP (dual in-line package) kialakítással is büszkélkedhet, amely biztosítja a hatékony hőelvezetést és meghosszabbítja a lámpa élettartamát. A tartós és elegáns alumínium burkolattal ez a mennyezeti lámpa nemcsak funkcionális, hanem modernitást is kölcsönöz bármely helyiségnek.
 
A FILO LED-es mennyezeti lámpa felszerelése gyors és egyszerű, az összes szükséges rögzítőelemet tartalmazza. Miért érné be tehát közönséges világítással, ha frissíthet a FILO LED mennyezeti lámpára 18W kerek 4000K DIP mikrohullámú érzékelővel? Tapasztalja meg a kényelmet, a hatékonyságot és a stílust egy termékben ezzel a kihagyhatatlan világítási megoldással.0621

Leírás és Paraméterek

Bemeneti áram: 220-240V AC 50/60Hz
Teljesítmény: 18W
Fényforrás:   SMD diódák
Fényerő: 1440lm
Fényhőmérséklet (CCT): 4000K (semleges fehér)
CRI (Ra): >80
Fényeloszlási szög: 160°
Anyaga:  PVC
Szélesség talp : Ø300 mm
Méretek: Ø340x70 mm
Ellenállási osztály: IP20
Energiaosztály: G

Mozgásérzékelő: Mikrohullámú sütő DIP-pel
Kioldási küszöb:  <50 LUX
Érzékelési tartomány:  max 8m
Világítási idő: 8s - 12min (+/-5s)

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu