Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

H05RR-F 3x1,5 fekete 300/500V gumikábel (GT)

450 Ft (354 Ft + ÁFA)
Menny.:méter
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: KAB1800011
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Ezt a kábeltípust általában beltéri és kültéri alkalmazásokhoz használják, különösen olyan környezetben, ahol fontos a rugalmasság és a tartósság. A "H05RR-F" a rugalmas gumikábelekre vonatkozó európai szabványra utal, ami azt jelenti, hogy ezt a kábelt Európában tesztelték és jóváhagyták.
 
A "3x1,5" azt jelzi, hogy ez a kábel három, egyenként 1,5 mm átmérőjű vezetővel rendelkezik. Ezáltal alkalmas alacsony feszültségű alkalmazásokhoz, például elektromos szerszámokhoz, készülékekhez és világításhoz.
 
A "fekete" szín egyszerűen a kábel külső burkolatának színe. A gyártótól vagy beszállítótól függően más színek is rendelkezésre állhatnak.
 
Fontos megjegyezni, hogy a H05RR-F kábeleket úgy tervezték, hogy ellenálljanak a nagyfokú mechanikai igénybevételnek, és jól ellenálljanak az olajoknak és vegyi anyagoknak. Ezáltal ideálisak ipari környezetben vagy olyan területeken történő használatra, ahol a kábel kemény körülményeknek lehet kitéve.
 
Összességében a H05RR-F 3x1,5 fekete egy sokoldalú és megbízható kábelválaszték, amely számos elektromos igényt kielégít, miközben kiváló rugalmasságot és tartósságot biztosít.

Leírás és Paraméterek

Erek száma : 3
Szakasz : 1.5 mm²
*Megjegyzés : Ár/méter

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu