H07V-K 1x 10 piros 450/750V hajlékony egyerű sodrott vezeték (M-kh, Mkh)

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: VEZ1500070
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A H07V-K 1x 10 piros 450/750V-os rugalmas egyágú sodrott vezeték (M-kh, Mkh) egy olyan típusú elektromos vezeték, amelyet általában energiaátvitelre használnak. Úgy tervezték, hogy rugalmas legyen, így könnyen telepíthető és manőverezhető a sarkok és akadályok körül. 
 
A "H07V-K" megnevezés az erre a vezetéktípusra vonatkozó európai szabványra utal, amely meghatározza a vezeték névleges feszültségét, szigetelőanyagát és rugalmasságát. Ebben az esetben a "K" betű azt jelzi, hogy a vezeték PVC szigetelésből készült, míg a "07" szám a 750 voltos maximális üzemi feszültséget jelenti.
 
Az "1x 10" jelölés azt jelzi, hogy ez a vezeték egyetlen szálból áll, amelynek keresztmetszete 10 négyzetmilliméter. Ez az információ azért fontos, mert meghatározza azt az árammennyiséget, amely biztonságosan átfolyhat a vezetéken anélkül, hogy túlmelegedne vagy kárt okozna.
 
A vezeték színe, ebben az esetben a piros, szintén fontos, mivel segít azonosítani a vezeték rendeltetését az áramkörben. A legtöbb esetben a piros vezetékeket feszültség alatt álló vagy pozitív vezetékekként használják az elektromos rendszerekben.
 
A "450/750V" számok azt a feszültségtartományt jelzik, amelyet ez a vezeték kezelni tud. Ez azt jelenti, hogy 450 és 750 volt közötti feszültségen biztonságosan képes áramot vezetni a túlmelegedés vagy olvadás veszélye nélkül.
 
Végül az "M-kh" és az "Mkh" betűk az ilyen típusú vezetékekre vonatkozó különböző nemzeti szabványokra utalnak. Ezek a szabványok biztosítják, hogy a vezeték megfeleljen a különböző országok vagy régiók által meghatározott bizonyos biztonsági és minőségi követelményeknek.
 
Összefoglalva, a H07V-K 1x 10 piros 450/750 V-os hajlékony egyágú sodrony (M-kh, Mkh) egy kiváló minőségű és sokoldalú elektromos vezeték, amely biztonságosan képes áramot továbbítani különböző alkalmazásokban. Rugalmassága és egyéb specifikációi ideális választássá teszik mind a lakossági, mind a kereskedelmi vezetékezési projektekhez.
740 Ft (583 Ft + ÁFA)
Menny.:méter
H07V-K 1x 10 piros 450/750V hajlékony egyerű sodrott vezeték (M-kh, Mkh)
740 Ft (583 Ft + ÁFA)
Menny.:méter

Leírás és Paraméterek

Szín : Piros
Erek száma : 1
Szakasz : 10 mm²
*Megjegyzés : Ár/méter