Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

H07V-K 1x 1,5 kék 450/750V hajlékony egyerű sodrott vezeték (M-kh, Mkh)

93 Ft (73 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: VEZ1500006
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Ezt a vezetéket általában háztartási készülékekben és kis elektromos eszközökben használják. Feszültségi névleges értéke 450/750V, így alkalmas kis- és középfeszültségű alkalmazásokhoz. Ennek a vezetéknek a rugalmas jellege lehetővé teszi a szűk helyekre történő könnyű telepítést. Emellett egyszálú, ami azt jelenti, hogy egyetlen tömör maggal rendelkezik, nem pedig több, egymásba sodort szálakkal.
 
A vezeték kék szigeteléssel van bevonva, ami nemcsak az elektromos áramokkal szembeni védelmet biztosítja, hanem a könnyű azonosítást és szervezést is segíti a telepítések során. A felhasznált szigetelőanyag PVC (polivinil-klorid), amely tartósságáról, valamint nedvességgel és vegyi anyagokkal szembeni ellenálló képességéről ismert.
 
A vezeték keresztmetszete 1,5 négyzetmilliméter, így alkalmas közepes áramerősségek vezetésére. A maximális üzemi hőmérséklete 70 °C, ami biztosítja, hogy túlmelegedés nélkül kibírja a normál üzemi körülményeket.
 
Ennek a vezetéknek a használata során fontos, hogy kövesse az összes biztonsági előírást, és biztosítsa a megfelelő csatlakoztatást és rögzítést a lehetséges veszélyek elkerülése érdekében. Ez a sokoldalú vezeték számos alkalmazásban használható, például világítótestekben, tápkábelekben és vezérlőáramkörökben.
 
Összefoglalva, a H07V-K 1x1,5 kék 450/750V-os hajlékony egyszálú vezeték megbízható és hatékony választás a különböző elektromos igényekhez. Rugalmassága, tartóssága és nagyfeszültségű minősítése miatt népszerű választás a szakemberek és a barkácsolók körében egyaránt.

Leírás és Paraméterek

Szín : Kék
Erek száma : 1
Szakasz : 1.5 mm²
*Megjegyzés : Ár/méter

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu