Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hálózati elosztó 6db aljzat, 1,4fm vezetékkel, kapcsolós, túlfeszültség és villámvédelemmel ellátott. MT 3x1,5mm2

6.950 Ft (5.472 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: STI043
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A 6 aljzattal rendelkező áramelosztó egység kiválasztásakor fontos figyelembe venni a kábel hosszát és típusát. Az 1,4 fm-es kábel a háztartási használatban elterjedt szabvány, és elegendő hosszúságot biztosít ahhoz, hogy egy helyiségben több eszközt is elérjen. Emellett keressen olyan kapcsolható egységet, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre, egyszerűen kikapcsolja az összes eszköz áramellátását.
 
A biztonsági funkciók tekintetében ajánlott túlfeszültség- és villámvédelemmel ellátott áramelosztó egységet választani. Ez segít megóvni az eszközöket a hirtelen áramlökésektől vagy -csúcsoktól, amelyek károsíthatják az érzékeny berendezéseket. Győződjön meg róla, hogy a készülék beépített túlfeszültség-védelemmel rendelkezik, amely megfelel az ipari szabványoknak.
 
Végül ellenőrizze az áramelosztó egységben használt kábel MT (Minimum Transversal) minősítését. A magasabb MT minősítés jobb minőségű és vastagabb vezetéket jelez, ami fontos a több eszköz biztonságos áramelosztásához. A biztonságos és hatékony működés érdekében keressen olyan egységet, amelynek MT minősítése legalább 3x1,5 mm2 .
 
Ha ezeket az irányelveket követi, megbízható és biztonságos áramelosztó egységet választhat, amely megfelel az otthoni vagy irodai több eszköz táplálására vonatkozó igényeinek.

Leírás és Paraméterek

formája négyszögletű

SCHUKO csatlakozók száma 6

BE-/KI-kapcsolóval

Túlfeszültség elleni védelem

Névleges áram 16 A

Érkeresztmetszet 1.5 mm²

Anyag minősége alumínium

Tápvezeték hossza 1.4 m

Elfordított központi beépítés

Elforgatott központi betét szöge 45°

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu