Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hálózati elosztó rejtett, asztalba süllyeszthető 3db aljzat 1,5fm vezetékkel+2db USB aljzat(2,1A 5V)

12.230 Ft (9.630 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: STI1566
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A rejtett tápegység-csatlakozó bármely íróasztal kényelmes kiegészítője, amely a munkaterület zsúfoltsága nélkül biztosít könnyű hozzáférést a hálózati és USB-csatlakozókhoz. Ezt a konnektorcsíkot úgy tervezték, hogy az íróasztalba süllyeszthető legyen a zökkenőmentes és professzionális megjelenés érdekében.
 
Három aljzattal van felszerelve, amelyek tökéletesen alkalmasak laptop, telefontöltő és egyéb eszközök csatlakoztatására. Az aljzatok 1,5 fm hosszúságú kábellel rendelkeznek, ami rugalmasságot biztosít abban, hogy hol helyezze el a konnektorcsíkot az íróasztalon. 
 
A 3 aljzaton kívül 2 USB aljzat is található 2,1A 5V-os kimenettel. Ez lehetővé teszi, hogy eszközeit közvetlenül a hálózati csatlakozóról töltse, adapter vagy extra kábelek nélkül.
 
A süllyesztett kialakításnak köszönhetően ez a konnektorcsík könnyen felszerelhető bármilyen íróasztalra. Egyszerűen vágjon egy lyukat az asztalán a kívánt helyre, és helyezze be a konnektorcsíkot. Egyenesen a felülethez illeszkedik, így helyet takarít meg, és az íróasztala mentes marad a kábelektől és vezetékektől.
 
Elegáns kialakításával és praktikus funkcióival ez a rejtett hálózati csatlakozó nélkülözhetetlen tartozéka minden modern munkaterületnek. Könnyedén tartsa áram alatt az összes eszközét, miközben rendezett és szervezett íróasztalt tart.

Leírás és Paraméterek

Hálózati elosztó rejtett, asztalba süllyeszthető 3db aljzat 1,5fm vezetékkel+2db USB aljzat(2,1A 5V) 

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu