Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kötődoboz 255x200x80 sima falú, halogénmentes IP65

3.060 Ft (2.409 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: STI1505
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A 255x200x80-as csatlakozódoboz kiváló minőségű, tartós megoldás az elektromos csatlakozások és alkatrészek biztonságos elhelyezésére. Sima falainak és halogénmentes kialakításának köszönhetően ez a csatlakozódoboz maximális védelmet nyújt a potenciális veszélyekkel, például a tűzzel szemben. IP65-ös minősítése biztosítja, hogy teljesen pormentes és ellenáll az alacsony nyomású vízsugaraknak, így beltéri és kültéri környezetben egyaránt használható.
 
Ezt a sokoldalú csatlakozódobozt a könnyű telepítés szem előtt tartásával tervezték. Mind a négy oldalán előre lyukasztott kopogtatónyílásokkal rendelkezik, amelyek több kábelbevezetési pontot tesznek lehetővé. A fedelet és az alapot rozsdamentes acélcsavarokkal rögzítik, így biztosítva a biztonságos illeszkedést a nagyobb biztonság érdekében. 
 
Praktikus kialakítása mellett a csatlakozódoboz elegáns és modern megjelenéssel is büszkélkedhet. Semleges fehér színe miatt bármilyen alkalmazáshoz vagy környezethez megfelelő választás.
 
Akár kereskedelmi épületekben, akár kültéri berendezésekben kell védenie a vezetékcsatlakozásokat, a 255x200x80-as csatlakozódoboz ideális megoldás, amely egyszerre kínál funkcionalitást és biztonságot. Bízzon a minőségi kivitelében, hogy elektromos alkatrészei biztonságban legyenek.

Leírás és Paraméterek

Kötődoboz 255x200x80 sima falú, halogénmentes IP65 Stilo STI1505

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu