Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LED sarok állólámpa RGBCCT 9W 140cm fehér

17.400 Ft (13.701 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: V0293
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Bemutatjuk az RGBCCT LED-es sarokállólámpát, amely tökéletes kiegészítője minden modern otthonnak. Elegáns és modern kialakításával ez az állólámpa nemcsak funkcionális, hanem stílusos is. A 140 cm magas lámpa bőséges megvilágítást biztosít bármely helyiségben.
 
Ami azonban ezt a lámpát megkülönbözteti a többitől, az a fejlett technológia. RGB és CCT színmóddal rendelkezik, így könnyedén testre szabhatja a világítást, hogy a kívánt hangulatot teremtse meg. Az RGB üzemmód lehetővé teszi, hogy különböző színek közül válasszon a hangulatához vagy a berendezéshez illeszkedő színt, míg a CCT üzemmód lehetővé teszi a színhőmérséklet beállítását a meleg és a hideg fehér között.
 
Ezenkívül ez az állólámpa energiatakarékos LED-izzókat használ, amelyek világos és természetes fényt bocsátanak ki, így ideális olvasáshoz vagy munkához. A mellékelt távirányítóval a fényerősséget is szabályozhatja egy egyszerű gombnyomással.
 
Ez a 9 W-os állólámpa nemcsak nagy teljesítményű, hanem stabil fehér vázával tartós is. Kompakt méretének köszönhetően tökéletesen alkalmas kisebb helyiségekbe vagy nagyobb helyiségek sarokelemeként.
 
Frissítse fel világítási játékát a LED-es sarokállólámpával RGBCCT 9W 140cm fehér. Tapasztalja meg a kényelmet, a stílust és a funkcionalitást egyetlen modern darabban. Rendelje meg a sajátját még ma!

Leírás és Paraméterek

Bemeneti áram: 220-240V AC 50/60Hz
Tápellátás: 12V 1A (adapterrel együtt)
Teljesítmény:  9W
Energiaosztály: G
Fényforrás:   81 x LED SMD 5050 RGB IC varázsszínek + 81 x LED SMD 2835 CCT Fényerő
max 350lm
fény (CCT): RGB IC + CCT  
Tompítás: Igen
Vezérlési mód: RF távirányító + Wi-Fi Smart
CRI (Ra): >80
Fényeloszlási szög: 180°
Anyaga:  alumínium + acél + PC  
Szín: fehér 
Lámpa méretei:  400 x 400 x 1400 mm
Kábelhossz:  1500 [mm]
Ellenállási osztály: IP20
Távirányító tápegység: 1x 3V CR2025 (tartozék) 
 

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu