Milwaukee Slimline mérőszalag 8m /25mm

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: MIL48227708
Gyártó: Milwaukee
Szállítási díj: 990 Ft
A Milwaukee mérőszalag karcsú kialakítása lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot és tárolást, így nélkülözhetetlen eszköz minden barkácsoló vagy profi vállalkozó számára. A 8 méter hosszú és 25 mm széles mérőszalag pontos és precíz méréseket biztosít a projektek széles skálájához.
 
A tartós és megbízható pengével felszerelt Milwaukee mérőszalag a különböző felületeken történő napi használatot is kibírja anélkül, hogy gyorsan elhasználódna. A penge emellett egyértelmű jelölésekkel rendelkezik mind a brit, mind a metrikus mértékegységekben, így biztosítva a mérési lehetőségek rugalmasságát.
 
A mérőszalag emellett egy kényelmes övcsipesszel is rendelkezik, így a gyors hozzáférés érdekében könnyedén rögzítheti szerszámövére. A klipsz kampóként is funkcionál az egyszerű egyszemélyes mérésekhez.
 
A Milwaukee Slimline mérőszalag kényelmes markolattal is büszkélkedhet, amely kényelmet biztosít a hosszabb mérési feladatok során. A markolatot kifejezetten úgy tervezték, hogy csökkentse a kéz fáradtságát és javítsa az általános pontosságot.
 
A kompakt méret, a tartós penge, a többféle egységjelölés, az övcsipesz/horog funkció és a kényelmes markolatú fogantyú kombinációjával a Milwaukee Slimline mérőszalag kiváló kiegészítője bármely szerszámgyűjteménynek. Bízzon ebben a megbízható eszközben minden mérési igénye esetén.
5.670 Ft (4.465 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Milwaukee Slimline mérőszalag 8m /25mm
5.670 Ft (4.465 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Hosszúság 8 m

Szalagszélesség 25 mm

Automata feltekercselés

Metrikus osztás